Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kitálalt az ügyvéd Berki Mazsiról

Kitálalt az ügyvéd Berki Mazsiról

Színes

Kitálalt az ügyvéd Berki Mazsiról

Színes

Promotions 08:38

Berki Mazsit többször is kihallgatták a rendőrök.

Berki Krisztián halála után a rendőrség nagy erőkkel kezdett el nyomozni azok után a dílerek után, aki kábítószert adhattak el az egykori médiaszemélyiségnek. Két gyanúsítottat vettek őrizetbe, az egyiktől marihuanát, kokainnal szennyezett tárgyakat, és teljesítményfokozó szereket foglaltak le.

Az üggyel kapcsolatban Krisztián özvegyét, Berki Mazsit is többször kihallgatták a nyomozók, akinek végig kellett néznie az aktákat, és becenevek alapján vissza kellett emlékeznie különböző emberekre, akiknek közük lehet a drogkereskedéshez.

„Berki Krisztián özvegye a kihallgatásán emlékezett arra, hogy az ügyfelemmel valamilyen módon kapcsolatban állt a férje. Egy fényképtablót is mutattak neki a rendőrök, amiből egy becenév alapján választotta ki őt. A második meghallgatásán azt állította, 2020 decemberében találkozhattak utoljára, ami ellent mondd a rendőrség gyanúsításában megjelölt időszakkal, de a nyomozók pontos időpontokat és mennyiségeket sem tudtak megjelölni az állítólagos ügyletekről”

- nyilatkozott dr. Parti Ágnes, a drogkereskedelemmel gyanúsított férfi ügyvédje a Blikk-nek.

Az ügyvéd elmondása szerint Berki Krisztián és K. István az edzőteremből ismerték egymás. K. István Vecsés egyik lakóparkjában élt feleségével, és asztalosként dolgozott. Információk szerint Berkivel is egy gardrób elkészítéséről beszéltek, ami végül nem valósult meg. K. Istvánt három napig tartották őrizetben, aztán nyomkövetővel a lábán elengedték azzal a feltétellel, hogy nem hagyhatja el Pest megyét.

A férfi elismerte, hogy fogyasztott kábítószert, de tagadja, hogy valaha is kereskedett volna vele; még csak szívességből sem adott belőle senkinek.

Borítókép: Profimedia