Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sáfrány Emese hatalmas mellei a spanyol tengerpart új látványosságai

Sáfrány Emese hatalmas mellei a spanyol tengerpart új látványosságai

Színes

Sáfrány Emese hatalmas mellei a spanyol tengerpart új látványosságai

Színes

Promotions 18:58

Sáfrány Emese Ibizán mutatta meg bombasztikus alakját.

Sáfrány Emese két éve nem volt nyaralni. Először a pandémia miatt nem tudott utazni, majd később megszületett kisfia, Nolen, akit azóta egyedül nevel, hiszen a szakításuk után párja elköltözött közös otthonukból.

Emese már korábban megmutatta, hogy a szülés után milyen gyorsan visszanyerte régi formáját, és azóta is tartja azt. A légtornász továbbra is bombasztikus formában van, és most, hogy újra egyedülálló, valószínűleg nagyon sok férfi rajongóban felmerült az ötlet, hogy kapcsolatba lép valahogy Emesével, és randevúra hívja őt.

A legtöbben azonban megelégednek azzal, ha a fiatal édesanya a nyári szezonban telepakolja a közösségi oldalát bikinis fotókkal, és azzal gyönyörködnek Emese szépségében.

A légtornász most egy lánybúcsú miatt utazott el Ibizára, ahol rögtön megrohamozta a napsütötte, homokos tengerpartot. Bár Emese számára fontos a kikapcsolódás, és az, hogy néha kicsit kiszakadjon a hétköznapokból, azért ő is azon a véleményen van, mint Judy Garland az Óz, a csodák csodája című filmben:

„Mindenhol jó de legjobb otthon!”

Borítókép: Profimedia