promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna anyaszült meztelen véleményezte a kutyaugatás korlátozását
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kelemen Anna pucéran beszélt az emberi hülyeség egyik fajtájáról.

Kelemen Anna néhány napja még egy belvárosi lakásban rakta ki gigantikus melleit az ablakba, hogy bebizonyítsa, méretes keblei vannak olyan csodálatos remekművek, mint a Steindl Imre által tervezett és épített Országház.

Az egykori pornószínésznő most azonban olyan képet rakott ki a közösségi oldalára, amin vélhetően anyaszült meztelen látható. Kétségtelen, hogy Anna ezekkel a képeivel sokkal inkább fel tudja hívni a követői figyelmét a posztjainak szövegére, bár valószínűleg a legtöbben megcsodálják az intim fotót, és miután felkaparták az állkapcsukat a padlóról, görgetnek is tovább az Instagramon.

Pedig Anna a mostani bejegyzésében az emberi hülyeség egyik fajtájáról ír, ugyanis az amerikai Aurora városban nemrég bevezették a kutyaugatás korlátozását és büntetését.

„Amikor a világnak számtalan komoly problémája van (háborúk, energiaválság, stb.) és bizonytalan a jövő, megmutatkozik az igazi jóléti társadalom! Az amerikai Aurora városkában komolyan korlátozták és büntetik a kutyaugatást. Reggel 7 és este 10 között 15 percet ugathat egy kutya (az nem derült ki, hogy a vonyítás minek számít) este 10 után a fáradtan hazatérő lakosok kezdhetnek üvölteni párjukkal, bár ezt egyenlőre nem korlátozza rendelet. Felvetődik a kérdés, hogy mi legyen a rigókkal, a károgó varjakkal, röfögő malackákkal, nyávogó macskákkal…és egyáltalán nem túl zajos a természet nekünk embereknek?! A büntetés mértékét 100 dollárban szabták meg de javasolnám átalány meghatározását az egyszerűbb ügyintézésért

- írta Anna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás