promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dekoltázsharc: Hailey Bieber, Nicole Scherzinger, vagy Demi Rose mellei a kívánatosabbak?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Beindult a nyári szezon, szóval Alessandra Ambrosio, és a világhírű felnőtt filmes is nekivetkőzött.

Valószínűleg elég sokan ismerik Maitland Ward Baxter nevét. Továbbra is színésznő, de új műfajba vágott bele, ami a felnőtt filmezés. Kár lenne tagadni, hogy az igazi hírnevet ez hozta meg a számára. Őt inkább igazán pikáns fehérneműkben láthatjátok – a lilás bugyija egyszerűen észveszejtő.

A spanyol Laura Ortega azonban megmutatta, hogy milyen bikiniket próbált fel mostanában.

Justin Biebernek volt miért aggódnia, mivel élete szerelme egy mini-agyvérzésen van túl. Sajnos egy vérrög vándorolt Hailey Bieber agyában, és ez okozott gondot. Hála égnek már teljesen jól van, és olyannyira, hogy fürdőruhás képet is tett ki Instagramra.

Az OnlyFans egyik ékköve, Carlotta miatt is érdemes lesz kattintani. Ő még a mellbimbóját se félt megmutatni.

Nicole Scherzinger gyakori visszatérő vendég a válogatás rovatban. A Pussycat Dolls énekesnője egy igazán élénk színű rózsaszín fürdőruhában mutatta meg magát. Tényleg vadítóan néz ki benne.

Egy igazi TikTok-sztár is megmutatta milyen bikiniket vett elő a nyári időszakra. A fiatal Madi Monroe fotóira zúdultak is a lájkok.

A kedvenc modellünk, Demi Rose sem maradhatott ki a sorból. Ő tényleg az, aki szinte minden héten feltűnik a válogatásban. Egy olyan képet is kitett magáról, amin nincs rajta melltartó, de még lehet, hogy bugyi sem. A meztelen fürdőzés tényleg olyan, amire nehéz nemet mondani.

Akkor is biztosan le fog esni az állatok, ha meglátjátok Alessandra Ambrosio vörös bikinijét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás