promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vad tiniálmaink csodatestű punkrockhercegnője, Avril Lavigne levette a szoknyáját a színpadon, fekete bugyiban áll előttünk
Borítókép:  Profimedia-illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően merész szett egy koncerten.

A 2000-es évek elején nem volt menőbb csaj Avril Lavigne-nél, Magyarországon is tízezrek rajongtak érte, pár évig, amíg a punkrock virágkorát élte, ő volt a műfaj hercegnője, sokszor anti Britney Spears-ként is emlegetik a mai napig. Avril azóta rengeteg magánéleti és szakmai fordulóponton van túl, többek között elvált a Sum 41 zenekar énekesétől Deryck Whibley-től is.

Ám nem sokkal korábban érkezett még a nagy bejelentés, hogy a kanadai énekesnő újra megházasodik, méghozzá egy feltörekvő zenészhez, Mod Sunhoz megy hozzá. Avril pedig mostanában elképesztő energiával van jelen új koncertjein, amelyeken már hetedik albumának trackjeiből is meghallgathatunk jópárat.

Avril amúgy pontosan 20 éve robbant be a köztudatba, a Complicated című szám, és a hozzá készült klip pedig azóta is nagyon pörög a Youtube-on:

Avril most egy nagyon koncertkörúton van, a fellépéseinek képeiből pedig rendszeresen ad is közre közösségi oldalain. Az ikonikus szoknya sosem hiányozhat, de úgy látszik, hogy néha azért van kivétel. Bár nagyon ritkán csak, hiszen az énekesnőhöz évtizedekkel korábban az atléta és a nyakkendő nőtt hozzá, akkor lányok tízezrei jelentke meg ilyen szerelésben az utcán, és kezdet el gördeszkázni a fél világ, később pedig a szoknya lett a védjegye.

Ám úgy tűnik, hogy az idők változnak.

Quebec Cityben ebben a szettben állt ki a színpadra, ahol természetesen lenyűgözte a közönséget:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás