promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M exe meglepő dolgot mondott - Óriási botrány lesz ebből?
Borítókép:  youtube.com/9Tv- Ferencváros Televíziója (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Komoly csatára számíthatunk G.w.M és Nagy Melanie között.

Január végén mindenkit meglepett a hír, hogy Kulcsár Edina összejött G.w.M-mel, miután mindössze pár nappal előtte bejelentette, hogy elválik a férjétől, Csutitól. G.w.M már hetekkel korábban szétment a párjával, Nagy Melanie-val, akivel úgy tűnik, hogy nem igazán tudnak megegyezni a gyerektartáson, hiszen a rapper állítólag sokallja az összeget – bár nemrég megmutatta a követőinek a vadiúj Mercijét, ami nem arról árulkodik, hogy anyagi gondjai lennének.

A minap Nagy Melanie volt a Life TV reggeli műsorának, az Ébredj velünknek a vendége, ahol természetese G.w.M és a konfliktusuk is szóba került, a műsorvezető pedig elárulta, hogy meglepő módon azóta sem rendeződött a kapcsolatuk, sajnos nem tudtak megegyezni, így a bíróság fogja eldönteni, hogy mi legyen – de ennél többet nem igazán szeretett volna mondani az ügyről.

Ebből még akár komoly botrány is kialakulhat, aminek valószínűleg vészjósló előszele volt, hogy pár hete nyilvánosan, elég durva hangnemben üzengettek egymásnak.

Úgy tűnik, hogy Csutival és Kulcsár Edinával ellentétben ez nem lesz egy békés szakítás, vagyis G.w.M és Nagy Melanie felkészülhetnek egy kiadós csatára – de még az is elképzelhető, hogy valamilyen módon sikerül közös nevezőre jutniuk a bíróságon kívül, mivel az lenne talán a legjobb megoldás mindkét fél számára.

Itt lehet megnézni egy részletet Nagy Melanie interjújából:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás