promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exe hazugsággal vádolja G.w.M-et – Nagy Melanie máris keményen visszaszólt
Borítókép:  Youtube/9Tv- Ferencváros Televíziója (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

G.w.M durván beszólt az exének, most ő is reagált.

A rapper keményen kiosztotta Nagy Melanie-t, miután állítólag a műsorvezetőnő nem engedte, hogy lássa a gyerekeit. G.w.M-et felhívta a kislánya, hogy át szeretne menni hozzá, de az anyja nem engedte, majd a rapper szerint csúnyán is beszélt előtte. A férfi ezen nagyon kiakadt, és durván bírálta Nagy Melanie-t, aki máris válaszolt neki.

„A megnyilvánulásod méltatlan hozzám. Illetve bárkihez az lenne. Aki szeretettel és becsülettel neveli a gyerekeit. Vérlázító, amit megengedsz magadnak! Bármit is hazudsz, hiába fenyegetsz és zsarolsz, nekem ez sem ok arra, hogy a nyilvánosság előtt a magánéletünkről beszéljek. Eddig sem beszéltem, ezután sem fogok, bárhogy provokálsz is. Mindent megteszek, hogy védjem a gyerekeinket, többek közt ezzel is! Félelmetes, hogy mindig van hova lejjebb süllyedni, és a legbántóbb az, hogy az ilyen kiírásokat és az ebből született cikkeket a gyerekeink is olvasni fogják”

– írta Instagram Storyjában, ami csak egy napig látható, majd hozzátette, hogy G.w.M bármikor láthatta eddig is a gyerekeit, és ez így lesz ezután is.

„A gyerekeink érdeke, hogy gyere és foglalkozz velük. Erre továbbra is minden lehetőséged megvan! Mindent kizárok/kizártam eddig is, ezután is. Bízom benne, hogy többet fogsz jönni hozzájuk, mint amennyit az elmúlt hónapokban!”

Majd ő is komolyabb bírálatba kezdett, miszerint G.w.M vádjai hazugságok, és ezt a megfelelő szerveknél igazolni is fogja tudni.

„Ezzel is csak azt igazolod, nincs más út a bíróságon kívül. Amit én nagyon sajnálok! Természetesen megteszem a megfelelő jogi lépéseket! Én a helyzettel kapcsolatos állításaimat igazolom is. Persze, az arra megfelelő hatóságoknál. Nem máshol! Az én olvasatomban nem attól lesz valami igaz, hogy hányszor írom le vagy hányszor olvassák.”

Nagy Melanie korábban is többször elmondta, hogy nem tetszik neki, amiért egykori párja ennyire bevonja a nyilvánosságot a válásukba, de úgy tűnik, hogy a rappert ez nem hatotta meg, és a történetük egyre nagyobb figyelmet kap.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás