promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Elveszítettük a csodababánkat” - Gyászol Britney Spears, rettenetes dolog történt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Britney Spears a közösségi oldalán jelentette be a szomorú hírt, hogy elveszítette születendő gyermekét.

A jelenleg 40 éves Britney Spears egykor a világ legnagyobb popsztárja volt, de nem bírta a nyomást, és hogy mindenki irányítani akarta őt, ezért komoly mentális problémái alakultak ki és sajnos eléggé lecsúszott. Az utóbbi években viszont végre összeszedte magát, szabad lett és még a szerelem is rátalált. Az énekesnő mindössze hetekkel ezelőtt közölte a rajongóival a nagy hírt, hogy gyermeket vár a párjától, de most szívfájdító dolog történt.

„A legmélyebb szomorúsággal tölt el minket, hogy be kell jelentenünk, elveszítettük a csodababánkat a várandósság kezdetén. Ez egy lesújtó időszak minden szülő számára. [...] A szerelmünk egymást iránt az erőnk. Tovább fogunk próbálkozni, hogy bővüljön a csodás családunk. Hálásak vagyunk a támogatásotokért”

– írta Britney Spears a közösségi oldalán.

Ezek alapján a híresség mindent megtesz azért, hogy ez a megrázó tragédia ne tegye tönkre az életét, és megpróbál pozitív maradni még ebben a megterhelő időszakban is, ez pedig hatalmas dolog a részéről – főleg úgy, hogy pár évvel ezelőtt még valószínűleg teljesen összetört volna, ha ilyen szörnyűség történik vele.

Itt lehet megnézni Britney Spears posztját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás