promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle hazudott? - Harry herceg buktatta le
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még az is lehet, hogy Meghan Markle hazudott arról, hogy a királyi család megtagadta tőle a terápiát a mentális problémái miatt.

A Sky News Australia műsorvezetője, Andrew Bolt azt állítja, hogy Harry herceg tavaly elszólta magát. Egy korábbi interjúban olyasmit mondott, ami azt bizonyítja, hogy Meghan hercegnét nem tartották vissza attól, hogy a mentális egészségi problémáira megoldást keressen, ahogy azt Oprah Winfrey-vel beszélgetve állította.

Bolt idézte Harry herceg szavait Dax Shepard podcastjéből, amelyben bevallotta, hogy Meghan Markle beszélte rá, hogy szakértő segítséget kérjen, amikor a mentális egészségével küszködött. Azonban néhány hónappal a podcast előtt Meghan Markle azt mesélte Oprah-nak, hogy a királyi család azt mondta neki, hogy nem kérhet terápiát.

Mindezek után megkérdőjelezhető, hogyha egyiküknek lehetett, akkor a másiknak miért nem?

„Nem azt mondta az Oprah Winfrey-vel készített hírhedt interjújában, hogy amikor maga akart elmenni egy terapeutához, a Buckingham-palota megtagadta az engedélyt?”

– kérdezte a műsorvezető.

„Harry herceg kaphatna terápiát, de a felesége nem? Ez nagyon furcsa, mert óriási a szakadás a két történet között… Az interjúban az volt a lényeg, hogy a Palota nem engedte, hogy Meghan bármilyen terápiát kapjon, mert szerintük rosszul nézne ki. Sajnálatos, de ha ez igaz, miért engedték volna meg Harry hercegnek, hogy terápiára járjon?”

– folytatta Andrew Bolt a gondolatmenetet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás