Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Horváth Éva megmutatta, mennyit változtak a mennyei mellei 20 év alatt

Horváth Éva megmutatta, mennyit változtak a mennyei mellei 20 év alatt

Színes

Horváth Éva megmutatta, mennyit változtak a mennyei mellei 20 év alatt

Színes

Promotions 21:41

A fürdőruhába bújt Horváth Éva azt is felfedte, hogy melyik póz a kedvence.

Az egykori szépségkirálynő, Horváth Éva tökéletes testét már több évtizede csodálják a rajongók, ami nem meglepő, hiszen a modellként is folyamatosan bizonyító híresség nem egyszer mutatta már meg magát szinte teljesen meztelenül, a látvány pedig természetesen egészen elképesztő volt.

Horváth Éva az utóbbi években sajnos már nem vállal ilyen jellegű fotózásokat, de azért még most is rendszeresen rak ki magáról kifejezetten intim, csábító felvételeket a közösségi oldalára – most például fürdőruhában mutatta meg, hogy mennyit változott a teste két évtized alatt, ráadásul a kedvenc pózáról is ejtett pár szót.

„Most és 20 éve! (ez volt anno a kedvenc pózom) lapozzatok a 20 évvel ezelőtti fotóért. Még kimondani is félelmetes, (egyébként dehogy :) nyilván változik az ember teste és ez így természetes :) nem lehetünk mindig 20 évesek (sajnos) Ennyi idő alatt viszont megannyi hasznos dolgok lehet csinálni, például fejlődhetünk, tanulhatunk! Én most pont a jogával fejlesztem a testem minden porcikáját”

– írta Horváth Éva.

Az biztos, hogy Horváth Éva remek formában van, hiszen még most is bármikor fel tudja forrósítani a hangulatot mindössze egyetlen tekintettel – a nemrég posztolt képein is nagyon vadítóan néz ránk, ráadásul hatalmas dekoltázst is villant, hogy biztosan meghódítson mindenkit:

Borítókép: youtube.com/LifeTV (screenshot)