promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci máris gyereket akar Patriktól?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dúl a szerelem Pap Dorci és Esztergályos Patrik között. Már a gyerekvállalás is szóba került.

Pap Dorci és Esztergályos Patrik az Exatlon Hungary All Star indulása előtt, a reklámfotózáson ismerték meg egymást, és azóta is csak a műsor választotta el őket egy rövid időre. A fiatalok románca mondhatni szerelem volt első látásra, miután Dorci hazatért Magyarországra, nagyon sok időt töltenek egymással, felhőtlen boldogságban úsznak.

A páros a TV2 kamerája előtt beszélt arról, hogy mind a ketten megtalálták az igazi boldogságukat és a jövőjüket egymásban.

„Nyáron szeretném elvinni a családot és Patrikot nyaralni. Ezen kívül Patrikkal szeretnénk a közeljövőben Budapestre költözni, távolabb még nem gondolkoztam. Ugye az köztudott, hogy én imádom a gyerekeket, nekem ők azok, akikből fel tudok töltődni. Nekem sosem elég a gyerekekből. Amúgy vicces, de már köztünk is felmerült ez a téma”

– mesélte Dorci.

Patrik nagyon szereti Dorciban, hogy ennyire családcentrikus, és ennyire szereti a gyerekeket. Elismerik, hogy három hét - ha az Exatlonos időszakot is nézzük, akkor fél évnyi párkapcsolat - után kicsit túlzás még a gyerekvállalásról beszélniük, de Dorci fiatalon szeretne édesanya lenni, és Patrik is még 30 éves kora előtt szülő akarna lenni. A szerelmesek azt mondták, hogy két gyermeket terveznek, de semmiképp sem ikreket.

„Amikor megvan az a bizonyos kémia, de igazából ez már a kémián túl van. A kémia megvan első látásra, de amikor már egy ilyen dologról tudsz a másikkal beszélni, és azonosak a célok, akkor az biztos”

– mondta Patrik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás