promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá! Pap Dorci felfedte a titkot, amiről senki sem tudott az Exatlonnal kapcsolatban
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ezt soha, senki nem láthatta eddig, de Pap Dorci most felfedte az Exatlon nagy titkát.

Nagy sok titok tudója és őrzője lehet a Dominikai Köztársaság azon része, ahol az Exatlon Hungary-t forgatják. A TV2 nézői csupán azokat a részeket látják a televízióban, amit a műsor készítői meg akarnak mutatni, de hogy azon kívül miket rögzít a kamera, vagy a stáb pihenőre vonulása után mi történik a faházban és a villában, arról senki sem tud semmit a versenyzőkön kívül.

Most Pap Dorci némi kulisszatitkot osztott meg a közösségi oldalán, megmutatta a villa azon részét, amit még az Exatlon Hungary négyéves története alatt egyetlen egyszer sem láthattak a nézők.

A villa oldalán ugyanis van egy kis terasz, ami különösen fontos volt a játékosoknak, hiszen Dorci elmondása szerint sokat időztek és pihentek itt a társaival.

„A villában volt egy kis terasz rész oldalt, amit ti sosem láttatok, nekünk viszont az volt a kedvenc helyünk. Itt ittuk meg a reggeli kávénkat, itt beszéltük ki esténként az aznapi történéseket, itt pihengettünk délután, ha éppen volt egy kis szabadidőnk, és itt vártuk meg a napfelkeltét egy-egy éjszakai forgatás után”

Dorci elárulta, hogy ugyanezen a helyen gondolkodott mindig arról, hogy vajon párjának, Esztergályos Patriknak hiányzik-e, és nézi-e az adásokat. Majd miután Dorci hazatért Dominikáról, szembesült azzal, hogy Patrik egyáltalán nem nézte a tv-ben az Exatlont.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás