promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Britney Spears meztelenkedése már inkább aggasztó, mint csábító
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Britney Spears anyaszült meztelenre vetkőzött és a kutyájával pózolt, ami valljuk be, elég furcsa.

Britney Spears egykor a világ legnagyobb popsztárja volt, aki sikert sikerre halmozott, de mint utólag kiderült, elég durván kontrollálták az életét, amit egy idő után már nem bírt idegekkel és összeomlott. Sokáig őrültnek tartották őt, majd pár évvel ezelőtt rájöttek az emberek, hogy ő egy áldozat, így milliók álltak mellé, hogy újra lábra tudjon állni – ez sikerült is, végre szabad, ráadásul gyermeket vár a szerelmétől.

Amióta hivatalosan is a saját életét éli Britney Spears, azóta elég sűrűn rak ki magáról pucér felvételeket, ezzel is jelezve, hogy tényleg szabad, mint a madár – de lassan kezd átesni a ló túloldalára, és egyre aggasztóbban viselkedik, hiszen nemrég például a kutyájával pózolt meztelenül, ami sokak szerint elég bizarr.

A rajongók persze még ilyenkor is vakon támogatják őt, hiszen jó látni, hogy újra boldog, viszont úgy tűnik, hogy Britney Spears még nem tökéletesen érzékeli, hogy hol vannak a határok – ettől függetlenül a kutyás, pucérkodós fotója is több mint 1 millió kedvelést kapott Instagramon, szóval akármennyire is furcsa ez, annyira mégse zavarja a követőit.

Itt lehet megnézni a felvételt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás