promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa formás melleit megfogdosták, ő pedig boldogan tűrte - Az esetről felvétel is készült
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű Dua Lipa tud bulizni, az egyszer biztos.

A pandémia alatt Dua Lipa lett a világ egyik legsikeresebb énekesnője, hiszen sokan szinte csak az ő Future Nostalgia című albumának köszönhetően tudták átvészelni a nyomasztó bezártságot – ami bizonyos szempontból érthető, mivel a lemezen rengeteg fülbemászó, ritmusos nóta van, amiket meghallva nehezen bírja ki az ember, hogy ne perdüljön táncra.

Dua Lipa nemcsak a hangjával, hanem a kinézetével is hódít, ugyanis sokak szerint ő jelenleg a legdögösebb popsztár – ő pedig valószínűleg tökéletesen tisztában van ezzel, hiszen folyamatosan szexi tartalmakkal kedveskedik a közel 83 milliós követőtáborának.

Ismét sikerült felborzolnia a kedélyeket Dua Lipának, ugyanis nemrég kirakott magáról pár fotót, amin hatalmasat bulizik, az egyik felvételen pedig az látható, hogy egy lány megfogdossa a melleit, ő pedig mintha még élvezné is ezt.

Jó eséllyel több millió rajongó álmait váltotta valóra Dua Lipa az ominózus képpel, ami valóban elég forróra sikerült.

Az őt megfogdosó lány amúgy az egyik barátnője, így valószínűleg csupán „játékról” volt szó, mivel az énekesnő állítólag még mindig a szinglik táborát erősíti – bár valószínűleg nem sokáig.

Íme Dua Lipa dögös posztja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás