promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az igéző szépségű Carmen Electra meghökkentő helyen adta oda magát sztársportoló pasijának

Az igéző szépségű Carmen Electra meghökkentő helyen adta oda magát sztársportoló pasijának

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű modell és a kosaras Dennis Rodman kapcsolata rövid, ám szenvedélyes volt.

Az egyik leghíresebb amerikai exkosaras, a Féregnek becézett Dennis Rodman ízlésén nem lehet eligazodni. Egyrészt az észak-koreai diktátor Kim Dzsongunnal barátkozik, másrészt viszont olyan bombanőt tudhatott a feleségének, mint a színésznő és modell Carmen Electra.

A sztárpár 1998-ban házasodott össze, ám a frigy mindössze egy évig tartott. Nem is csoda, hiszen a sportoló a saját bevallása szerint 2000 nővel – köztük 500 prostituálttal – feküdt le eddig életében.

Rodman és Electra kapcsolata nemcsak gyors, de rendkívül viharos és szenvedélyes is volt, amint azt az immár 49 éves szépség felidézte. A nála 11 évvel idősebb vőlegénye még azt is meg merte tenni, hogy bevitte a Chicago Bulls tréningpályájára, és annak szinte minden zegét és zugát kihasználták egy-egy heves ölelkezésre.

Fotó: Profimedia

A most 60 éves Féreg kétségkívül az amerikai csapat legnagyobb sztárja volt Michael Jordan és Scottie Pippen mellett. Kis túlzással tehát bármit elnéztek neki, így a szokatlan (és kissé perverz) randinak sem lett következménye.

„Egy nap, amikor a Bullsnak nem volt edzése, Dennis azt mondta, hogy van számomra egy meglepetése. Bekötötte a szememet, és elmentünk motorozni. Amikor levette rólam a kendőt, akkor vettem észre, hogy a Bulls központi edzőpályáján vagyunk”

– emlékezett vissza Electra a történtekre. Azt is elárulta, hogy kivettek a hűtőből pár pálcikás jégrémet, majd vadul szeretkezni kezdtek. A modell szerint aligha hagytak ki egyetlen helyiséget is, úgy viselkedtek, mint két kölyök az édességboltban.

„Őszintén szólva, nem gondolom, hogy valaha is ennyire meg lett dolgoztatva életében”

– jelentette ki pajzánul a szépség. Aztán amennyire jól indult a kapcsolatuk, olyan villámgyorsan lett vége. 1998 novemberében házasodtak össze, majd a következő év áprilisában el is váltak.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás