promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az igéző szépségű Carmen Electra meghökkentő helyen adta oda magát sztársportoló pasijának
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű modell és a kosaras Dennis Rodman kapcsolata rövid, ám szenvedélyes volt.

Az egyik leghíresebb amerikai exkosaras, a Féregnek becézett Dennis Rodman ízlésén nem lehet eligazodni. Egyrészt az észak-koreai diktátor Kim Dzsongunnal barátkozik, másrészt viszont olyan bombanőt tudhatott a feleségének, mint a színésznő és modell Carmen Electra.

A sztárpár 1998-ban házasodott össze, ám a frigy mindössze egy évig tartott. Nem is csoda, hiszen a sportoló a saját bevallása szerint 2000 nővel – köztük 500 prostituálttal – feküdt le eddig életében.

Rodman és Electra kapcsolata nemcsak gyors, de rendkívül viharos és szenvedélyes is volt, amint azt az immár 49 éves szépség felidézte. A nála 11 évvel idősebb vőlegénye még azt is meg merte tenni, hogy bevitte a Chicago Bulls tréningpályájára, és annak szinte minden zegét és zugát kihasználták egy-egy heves ölelkezésre.

Fotó: Profimedia

A most 60 éves Féreg kétségkívül az amerikai csapat legnagyobb sztárja volt Michael Jordan és Scottie Pippen mellett. Kis túlzással tehát bármit elnéztek neki, így a szokatlan (és kissé perverz) randinak sem lett következménye.

„Egy nap, amikor a Bullsnak nem volt edzése, Dennis azt mondta, hogy van számomra egy meglepetése. Bekötötte a szememet, és elmentünk motorozni. Amikor levette rólam a kendőt, akkor vettem észre, hogy a Bulls központi edzőpályáján vagyunk”

– emlékezett vissza Electra a történtekre. Azt is elárulta, hogy kivettek a hűtőből pár pálcikás jégrémet, majd vadul szeretkezni kezdtek. A modell szerint aligha hagytak ki egyetlen helyiséget is, úgy viselkedtek, mint két kölyök az édességboltban.

„Őszintén szólva, nem gondolom, hogy valaha is ennyire meg lett dolgoztatva életében”

– jelentette ki pajzánul a szépség. Aztán amennyire jól indult a kapcsolatuk, olyan villámgyorsan lett vége. 1998 novemberében házasodtak össze, majd a következő év áprilisában el is váltak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás