promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Korda Györgyöt durva betegség döntötte ágynak - Veszélybe kerültek a koncertek?
Borítókép:  Youtube/Szóbeli (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Korda György és Balázs Klári is vírusos influenzától szenved.

A páros mindkét tagja küzd még a betegséggel, Korda Györgynek a mellhártyájára is ráment. Erős antibiotikumokat kaptak, hogy minél előbb meggyógyuljanak.

„Gyurinak a mellhártyájára is ráment a betegség, nagyon erős antibiotikumokat kapott, amiktől, hála Istennek, mostanra sokkal jobban van”

– mesélte az énekesnő.

Szerencsére szépen javulnak, de Balázs Klári szerint olyan rekedt a hangja, hogy blues énekesnőnek állhatna.

„Én még mindig benne vagyok, rajtam egy-két nappal később jött ki ez a nyavaja. A hangom lassan javul, mézes teát iszom, kúrálom magam... Ahogy kívülről hallom magam, most akár bluest is énekelhetnék, olyan rekedt vagyok”

– árulta el.

Hozzátette, hogy sok koncertjük lesz idén, már a hétvégén is, amiket nem szeretnének lemondani, főleg, hogy a hosszú covid időszak alatt rengeteget kellett szüneten lenniük. A betegség miatt egyébként már töröltek koncertet, de bíznak benne, hogy ezután egészséges nyaruk lesz, mert szerencsére ritkán betegek.

„Szerencsére ritkán vagyunk betegek, remélem, az idei évet le is tudtuk ezzel az influenzával, és nem jön már semmi, ami hátráltatna minket abban, hogy a közönségünkkel találkozzunk”

– mondta Balázs Klári.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás