promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Örökké velem fog maradni” - Gyászol Arnold Schwarzenegger
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger megosztotta a nyilvánossággal a fájdalmát.

Mostanában rengeteg szomorú dolog történt minden idők egyik legnagyobb akciósztárjával, a jelenleg 74 éves Arnold Schwarzeneggerrel, ugyanis hivatalosan is elvált a feleségétől, komoly autóbalesetbe keveredett, illetve mindössze hónapokkal az Ikrek folytatásának forgatása előtt elhunyt a film rendezője és a világsztár egyik legjobb barátja, Ivan Reitman is – a minap pedig újra szembe kellett néznie a fájdalommal Arnie-nak.

Sokan tisztában vannak vele, hogy Arnold Schwarzenegger testépítőként kezdte a pályafutását, és csak utána kezdett színészkedni. A gyúrós évei alatt rengeteg barátot szerzett magának, akiket sosem felejtett el – most pedig elveszített közülük egyet, aki ráadásul érezhetően nagyon közel állt hozzá.

„Eddie Giuliani volt az egyik kedvenc edzőtársam. Hatalmas tudással rendelkezett az edzéssel kapcsolatban, elképesztően vicces és nagylelkű volt. Imádtam figyelni, ahogy sikeres edzővé vált, és másokat inspirált. Hiányozni fog Eddie, de nagyon hálás vagyok, hogy az életem része volt, és örökké velem fog maradni”

– írta Arnold Schwarzenegger.

A világsztár közös képeket is mellékelt elhunyt barátjával, akivel már több évtizede ismerték egymást, így nem csoda, hogy ennyire megviselte őt az elvesztése.

Itt lehet megnézni Arnold Schwarzenegger posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás