promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Angelina Jolie egy szörnyeteg? – A lányuk kipakolt a szülei válásáról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem bírta tovább, tiszta vizet öntött a pohárba.

Angelina Jolie és Brad Pitt közel hat éve vívják a szinte háborúval járó válásukat. A sárdobálást pedig különösen a gyerekeik szenvedik meg. Angelina Jolie még arra is próbálta rávenni őket, hogy tanúskodjanak Brad Pitt ellen a bíróságon. Egy forrás akkor azt mondta:

„Nem igazán akarták ezt megtenni. De senki sem mer ellentmondani Angelinának.”

A lányuknak, Shiloh Jolie-Pittnek viszont elege lett az anyja mesterkedéseiből, és nem akarja tovább nézni, ahogy tönkreteszi az apja hírnevét, ezért megtörte a csendet.

„Shiloh mindenkinek azt mondja: >>Nem az apám a szörnyeteg, hanem az anyám!<< és mindig elmondja, milyen jóban van Braddel. Azt akarja, hogy mindenki tudja, hogy már nem iszik, és nem az az ember, akinek Angelina leírja”

– mesélte a család egy bizalmasa.

Shiloh Jolie-Pitt mindig is az apja lánya volt, és régóta küzd azért, hogy Brad Pittel élhessen, de nyilvánosan még sosem helyezkedett szembe Angelina Jolie-val, aki állítólag teljesen kiakadt.

„Angie elképedt, és kiabált Shiloh-val, amiért így hátba szúrta”

– tette hozzá a bennfentes.

Még a testvéreit is próbálta maga mellé állítani, amíg Vivienne és Knox, az ikrek szeretnének több időt tölteni az apjukkal, addig Zahara inkább kimaradna a vitából, Maddox és Pax pedig Angelina Jolie pártját fogják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás