promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Se bugyi, se melltartó: Megan Fox testét csak néhány virágszál borítja, ez a művészet a maximumon
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A művész nagyon a topon volt.

A Transformers-filmek sztárja, a világ egyik legismertebb szupermodellje, Megan Fox újra kivirult, mióta együtt van a rapperből punkrockerré transzformálódó Machine Gun Kellyvel, aki a 2020-as évek elején kicsit újra divatba hozta a punkrockot. Az elmúlt években a párnak rengeteg érdekes megmozdulása volt, a különc viselkedés és öltözködés mellett az egyik legmaradandóbb az volt, amikor kiderült, hogy a zenész kedvese vérét hordja a nyakában.

Majd emelték a tétet.

Az eljegyzésük alkalmával arról számolt be Megan az egyik közösségi oldalán, hogy vőlegényével ittak egymás véréből is. Ám sokan azt gondolták, hogy ez csak egy újabb nagy sajtószenzáció, a dolog egyáltalán nem úgy történt.

De lehet, hogy mégis igaz lehetett a fura hír. A színésznő ugyanis gigainterjút adott a brit GLAMOUR-nak, az interjú során pedig erre is kitértek, hogy igaz volt-e ez a bejelentés Megan pdeig részletesen is mesélt az eseményről. Mint elmondta, nem úgy kell elképzelni ezt az aktust, mint ha kupából itták volna, mivel csak pár cseppről volt szó.

A GLAMOUR magazinba készült interjúhoz pedig egy művészien forró fotó is készült a címlapra, amely épp annyira villant meg kicsit mindent, mint ahogy el is takar:

Megan Fox amúgy az elmúlt időben újra nagyon szexi fotókkal tette tele az Instagram-oldalát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás