promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Merényletet akartak elkövetni II. Erzsébet királynő ellen?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fegyveres támadót fogtak el Windsorban.

II. Erzsébet királynőről az utóbbi időben nem sok jó hírt kaptunk. A családjában viszály dúl Harry herceg és Meghan Markle kiválása miatt, elvesztette a férjét, Fülöp herceget, az egészsége pedig állítólag nem a legjobb. Olyannyira, hogy a háttérben már azt is pletykálják, hogy készülnek az uralkodóváltásra.

Most pedig kiderült, hogy egy fegyveres támadónak sikerült behatolnia a windsori kastély területére még karácsonykor. A férfit letartóztatták, mielőtt elérte volna az épületet. A királynő nem volt jelen, de attól még sokkoló az eset.

De nem ő volt az egyetlen, akinek sikerült bejutnia, egy másik férfi nemrég megvezette a királynő katonáit. Állítólag beengedték a szállásukra. A védelmi minisztérium egyik forrása azt mondta:

„A srác megjelent a kapuban, azt mondta, hogy Cruise atyának hívják, és azt állította, hogy az ezredlelkész, Matt Coles barátja. Beengedték, és ennivalóval kínálták.”

A férfi ezután azt állította, hogy valaha pilóta volt, de transzplantáción esett át, néhány szervét ki kellett cserélni, ezért lett lelkész. Bár a katonák egy része gyanút fogott, a forrás szerint a hazudozót csak másnap reggel fedezték fel.

Ezek az esetek pedig sokakban felébresztették a kételyt a királynő biztonságát tekintve, és egyre többen hisznek Harry hercegnek, hogy neki kell biztosítania II. Erzsébet védelmét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás