Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Óriási hírt jelentett be Stohl András, ennél boldogabb nem is lehetne

Óriási hírt jelentett be Stohl András, ennél boldogabb nem is lehetne

Színes

Óriási hírt jelentett be Stohl András, ennél boldogabb nem is lehetne

Színes

Promotions 12:52

A színész és szerelme, Vica is megosztott egy fontos képet.

Stohl András még február elején jelentette be a nagy hírt, hogy a párjával gyerekük lesz. Az akkor megosztott fotókon már kerekedett Vica pocakja, de még a gyerek nemét nem lehetett tudni.

Most kiderült, egy aranyos képpel tudatták, hogy milyen nemű lesz a gyerekük. A kicsi cumijának színe és a rajta lévő felirat egyértelműen arról árulkodik, hogy kislány lesz. A posztból nem derül ki, hogy mikorra várható a kicsi, csupán, hogy hamarosan.

A párosnak most fog megszületni az első közös gyereke, de Stohl András már ötszörös apuka lesz, így van tapasztalata bőven a babázásban.

A színész szeretne minél több időt tölteni a kicsivel, ami érthető, mivel korábban egy interjúban arról beszélt, hogy a nagyobb gyerekei kisebb korából szinte kimaradt, nem töltött velük elég időt, amit ma már bán. Szerencsére a kapcsolatuk így is nagyon jó, és az idősebb testvérek is ugyanúgy várják az új jövevényt, mint a leendő szülei.

A színésznek és a párjának rengetegen gratuláltak az Instagramon. Rácz Jenő, az újdonsült apuka is hagyott egy kedves hozzászólást a kép alatt, egy szív emojit, hosszabb szövegre talán nem volt ideje, mert várta a saját kislánya, aki nemrég született meg.

Borítókép: Profimedia