promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin műtétje miatt hamarabb érhet véget a háború?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Putyint a rákos betegsége miatt kell megműteni.

Vlagyimir Putyin titokban felkérte Nyikolaj Patrusevet, a KGB egykori kémelhárító tisztjét, hogy vegye át Oroszország „ellenőrzését”, amíg őt rákos eredetű megbetegedése miatt műtik - írta meg a Mirror.

A portál szerint az egyelőre nem megerősített állításokat a General SVR Telegram közölte, ami még másfél évvel ezelőtt hozta nyilvánosságra, hogy az orosz elnök rákkal és Parkinson-kórral is küzd. Egy Oroszországban blokkolt, akkoriban külföldről működő Project média oknyomozó portál korábban azt közölte, hogy a háború kitörése után szteroidokkal kezelték Putyint a pajzsmirigyrákja miatt, ami az arca és a nyaka felpuffadásához vezetett.

Ha a mostani híresztelések az elnök műtétjéről igazak, akkor az komoly veszélybe sodorhatja Oroszország invázióját Ukrajnában, mert ha az orosz katonák értesülnek róla, hogy már nem az elnök van a vezetői pozícióban, meg is tagadhatják a harcot.

De nem ez az egyetlen feltételezés a General SVR Telegram-tól: szerintük Putyin már többször is elhalasztotta a műtétet, és most is csak május 9-e után kerülhet rá sor, hiszen aznap fogják ünnepelni Oroszországban a Győzelem napját, ami Hitler legyőzését és a II. világháború európai részen való befejezését jelenti, és amely emléknapon maga az elnök is beszédet fog tartani a Vörös téren.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás