promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka megcsalta Dundikát Las Vegasban? - Egy fotó miatt került bajba a rapper
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka saját magát hozta kellemetlen helyzetbe egy képpel, amin még mosolyog is.

Az ország egyik legismertebb embere, Majoros Péter, azaz Majka nemrég Las Vegasba ment, de már szinte az első napon sikerült kiakasztania a követőit, ugyanis tőle egészen szokatlan, szőke hajkoronával jelentkezett be a bűn városából, az új frizura pedig annyira nem jött be még a leghűségesebb rajongóinak sem, hogy rögtön szétoltották őt.

Szokták mondani, hogy ami Las Vegasban történik, az Las Vegasban is marad, de ez most kivételesen nem igaz, hiszen Majka nemrég az egész világgal megosztotta, hogy thai masszázson járt, amiről ráadásul nagyon elégedetten, boldogan és kisimultan távozott.

„Nem létezik ebben a nőben milyen erő van… Lassan két hete nem alszom az otthoni megszokott ágyamban. Nyakam hátam rottyon volt… Megmentette az életem”

– írta a rapper a fotóhoz, amin mosolyogva áll egy szintén boldognak tűnő, csinos masszőrlány mellett, aki ezek alapján „megmentette” őt a remek munkájával.

A kommentelők a thai masszázs láttán rögtön a legrosszabbra gondoltak, és azzal vádolták meg Majkát, hogy biztos happy ending/happy finish is volt a szolgáltatás végén, vagyis a hölgy kielégítette őt szexuálisan, ezáltal a híresség félrelépett, és megcsalta feleségét, Dundikát:

„Akkor happy end volt”.

„Happy finish?”

„Ózdi nyelven jól lec*dázott. Sorry Hajni!”

Valószínűleg egyáltalán nincs alapja ezeknek a támadásoknak, hiszen Majka nagyon szereti Dundikát, akivel tavaly tartották meg az álomesküvőjüket, és két közös gyermeket nevelnek hatalmas boldogságban – szóval minden bizonnyal nem történt házasságtörés Las Vegasban, csupán egyesek olyan negatívak, hogy egyből a legrosszabbat feltételezik még a legminimálisabban félreérthető képek láttán is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás