promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sztárok, akik pornósként kezdték, de ma az egész világ rajong értük
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger, Cameron Diaz,  Jackie Chan, de még Sylvester Stallone is a pornóiparban kezdte.​

Bizony senki sem születik filmsztárnak, és nem mindenkinek indul be könnyen a karrierje. Valamiből a kezdő filmszínészeknek is meg kell élniük, és közülük nem kevesen vállaltak be erotikus filmeket is, hogy pénzhez jussanak. Lássunk most 5 ünnepelt sztárt, akik a pornóiparban kezdték.

Cameron Diaz

A csinos színésznő első filmes szerepét az 1994-ben bemutatott A maszk című filmben kapta, de még mielőtt Jim Carrey-vel rockizott volna, a soft pornóba próbálta ki magát. A She's No Angel: Cameron Diaz című műsorban egy szadomazó szexistennőt játszott. A nagyjából félórás videó még mindig megtalálható az interneten. Bár Diaz eleinte mindent megtett azért, hogy eltüntesse a felvételt, később úgy döntött, nyíltan vállalja a múltját.

Jackie Chan

Bizony az öreg Jackie sem szent. Fiatalkorában kénytelen volt bevállalni néhány pornószerepet, hogy meg tudjon élni valamiből; ezek közül is a leghíresebb az 1975-ös All in the Family című pornó-vígjáték. Hozzá kell tenni, hogy ez egy sokkal konzervatívabb erotikus film, mint amit ma ismerünk; ebben inkább a gyengédséget helyezik előtérbe.

Matt LeBlanc

Na, most dobott egy hátast minden Jóbarátok-rajongó! Pedig igaz, Matt LeBlanc is a soft pornóban kezdte színészi karrierjét, mégpedig a Vörös Cipellők-ben. Csak ezek után kapta meg Joey szerepét a kultikus sorozatban.

Arnold Schwarzenegger

Ugye emlékeztek még az Amerikai pite-filmek Sherminátorára, aki szuperfejlett szexrobotként próbálta meg befűzni a csajokat? Ha hiszitek, ha nem, az ő karaktere az egyik legtudatosabban megalkotott figura a szériában, aki nem véletlenül rajong annyira a Terminátorért. Arnold Schwarzenegger több pornófilmben is szerepelt, mikor még testépítő volt; sőt, melegmagazinokban is pózolt.

Sylvester Stallone

Még mindig nincs vége a sokkterápiának! A Terminátor után most Ramboról rántjuk le a leplet. A fiatal Stallone nagyon sokáig gürcölt azért, hogy komoly filmes szerepet kapjon, de csak nem akart összejönni neki. Így aztán, amikor 24 éves korában felajánlották neki a Party at Kitty and Stud's kőkemény férfiszerepét, nem utasította vissza. A színész azóta is szégyelli ezt a pornós időszakát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás