promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas világsztár üzent Dombóvári Istvánnak, de az internet népe lesokkolódott
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

David Hasselhoff duplán ünnepi hangulatban volt, emiatt is néztek nagyot a kommentelők. 

Nem olyan rég egy igazán szomorú hírrel kellett szembesülniük Dombóvári István rajongóinak. A humorista elképesztően sokat dolgozott, ami azért már őt is megfogja, ahogy öregszik, így úgy döntött, hogy ideje behúzni a féket.

„Negyvennégy lettem, na, meg férj, aztán apa és utána majdnem megpusztultam. (…)Most egy kicsit eltűnök. Igyekszem inspirációt gyűjteni, újra tölteni a lelkem, nagygenerálozni a testem. Egy kicsit visszavonulok”

- írta Dombóvári, aki agyban is elfáradt, mivel ilyenkor már kész szokott lenni az új előadása, amikor befejez egy turnét, de ez most nem volt így.

A humorista tegnap, vagyis április 30-án lett 44 éves. Elképesztő, de egy hatalmas nagy világsztár, David Hasselhoff köszöntötte fel a születésnapját. Persze lehet sokaknak a Knight Rider széria nem mond semmit, de a színész előadóként is letette a névjegyét az asztalra. Sokan azért imádják, mert annyira rossz, hogy az már jó.

Dombóvári István például David Hasselhoffot hallgatva tanult meg angolul. Persze ebben van egy adag humorfaktor is.

David Hasselhoff duplán ünnepi hangulatban volt, mert nem csak a magyar humoristának üzent, de még közben a karácsonyt is ünnepelte. Az internet népe pont emiatt sokkolódott le, hogy a világsztár még nem szedte le a karácsonyfát.

Persze akadt olyan is, aki első ránézésre meg nem mondta volna, hogy ez David Hasselhoff.

„Ha nem írjátok oda,hogy ki ő, nem ismertem volna rá”

- írta az egyik kommentelő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás