promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
PornHub-os tablót csináltatott magának egy veszprémi végzős osztály
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokféle tablót láttunk már, de a veszprémi gimnázium végzős osztályának PornHub-os tablója mindet felülmúlja.

Újra beléptünk az érettségi időszakba. A mintegy 114 700 végzős diák 1162 helyszínen kezdi meg május 2-án, hétfőn az idei vizsgaidőszakot, melynek első napján a magyar nyelv és irodalom írásbelire fog sor kerülni.

A ballagó diákok tablói sorban kerülnek ki a városok üzleteinek kirakataiba. Ezek között sokféle tablót láthatunk: vannak hagyományosak, egyedi megvalósításúak, kreatív és látványos dizájnúak, de akadnak meghökkentők is. Utóbbiak közül kiemelkedik az a veszprémi tabló, ami az egyik leglátogatottabb pornóoldal mintájára készült.

A Vetési Albert Gimnázium 12/B osztálya mindenképpen valami egyedit akart készíttetni, olyan tablót, amilyenhez foghatót még senki sem láthatott. Ezért úgy döntöttek, hogy a saját tablójukat a PornHub dizájnja alapján valósítják meg.

A tabló az oldal pornósztárok rovatának mintájára épült fel, a diákok fotói mellett megtalálható ugyanaz a "hitelesített profilt" jelző kék pipa, és a rangsorolást jelző kis ikon is, míg a "még több" rovatban kaptak helyet a tanárok képei.

FRISSÍTÉS: Portálunknak azóta sikerült elérnie az egyik diák édesanyját, aki felháborodott azon, hogy az intézmény eltüntette a tablót. Elmesélte, hogy a gyerekek miért pont ilyennek tervezték, és arra is kitért, hogy milyen lépéseket fognak tenni az iskola jogtalan döntése ellen. Erről az alábbi cikkben olvashattok:

(Olvasói fotó)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás