promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összeállították a legkívánatosabb, 50 fölötti hírességek listáját – nagy meglepetés az élen!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Férfiakat és nőket is rangsoroltak, vitathatatlan nevek szerepelnek rajta.

Azt szokták mondani, hogy az 50 az új 30 – és valóban, ha belegondolunk, mennyire vonzó és kívánatos tud lenni egy 50 fölötti nő vagy férfi, akkor igazat kell adnunk ennek a megállapításnak. A celebek számára is sokszor új virágzás kezdődik az ötödik-hatodik ikszbe lépve.

Ezt felismerve állítottak össze nemrég egy toplistát, amelyben a legszexibb külföldi celebeket sorolták fel. Nem újságírók, hanem olvasók, tartalomfogyasztók szavazatai alapján, így a rangsort talán még hitelesebbnek fogadhatjuk el.

Az első helyezett személye mindezzel együtt is meglepő, hiszen az ausztrál zsebbombázó, Kylie Minogue került az élre. Az 53 esztendős énekesnő szappanoperákban kezdte a karrierjét, majd 1987-ben elénekelte, hogy I Should Be So Lucky, és onnantól kezdve igazi világsztárrá vált.

Fotók: Profimedia

A második helyen az immár 56 éves Liz Hurley végzett, Hugh Grant egykori élettársa, akinek valahogyan sikerült megállítania az időt, hiszen ma is olyan fürdőruhás képeket posztol magáról, hogy azokat a huszonéves lányok is megirigyelhetnék.

A dobogó alsó fokára pedig az a Jennifer Aniston került, akiről szintén nem hinnénk el, hogy februárban már az 53. szülinapját ünnepelte. A Jóbarátok filmsorozat Rachelje szerencsére ma is aktív, és legalább annyira foglalkoztatott színésznő, mint pár évtizeddel ezelőtt.

De lássuk a teljes Top 10-es listát, az életkorokkal együtt:

  1. Kylie Minogue, 53
  2. Elizabeth Hurley, 56
  3. Jennifer Aniston, 53
  4. George Clooney, 60
  5. Nicole Kidman, 54
  6. Brad Pitt, 58
  7. Tess Daly, 53
  8. Julia Roberts, 54
  9. Hugh Jackman, 53
  10. Helen Mirren, 76

Érdekes, hogy George Clooney megelőzte Brad Pittet a férfiak között, bár tény, hogy a Vészhelyzet egykori Ross doktorának sokkal jobban áll az öregedés. A listáról talán egyedül Tess Daly lehet ismeretlen a magyar olvasók számára, aki angol modell és televíziós műsorvezető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás