promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Aniston bugyit villantott a Jóbarátokban, és tuti, hogy nem láttad még ezt a jelenetet
Borítókép:  Coleman-Rayner/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazából rengeteg oldalon gyűjtik ezeket a jeleneteket, de lehet, hogy még nem futottál össze velük.

A Jóbarátok a filmsorozat-történelem talán legikonikusabb sorozata, amely azonnal forradalmasította a szériák világát. Beszélhetünk Jóbarátok előtti és utáni világról, a kettő pedig merőben különbözik egymástól. Ám a sorozatból igazából egyetlen szereplő futott be óriási karriert, akinek a nevét még rengeteg nagysikerű alkotásból ismerhetjük, ő pedig nem más, mint Jennifer Aniston, aki most éppen a Netflixre készülő nyomozós komédiát forgatja együtt Adam Sandlerrel.

2021-ben egy nagy film erejéig a régi gárda újra összeállt, hogy nosztalgiázzank kicsit a régi stúdióban, az ósdi és ikonikus díszletek között, ahová annyi élmény fűzi őket. A Jóbarátok: Újra együtt egy megható és nosztalgikus élmény, amely igazából minden rajongónak ajánlott, mivel oylan dolgok hangzanak el benne, amelyről korábban nem esett szó máshol.

Kritikánk a filmről IDE kattintva érhető el.

A Jóbarátoknak lehetnek még olyan mélyrétegei, amelyről nem esett szó az elmúlt évtizedekben? Valószínűleg igen, és sokan valószínűleg megdöbbenve fogják hallani, de a neten olyan portálok is leledzenek, amelyek sasszemű szerkesztői például arra szakosodnak, hogy az egyes filmekből vagy sorozatokból kivágják, összegyűjtsék az egy tematikus szál mentén sokasodó jeleneteket.

Olyan intim témák is vannak például, hogy bugyivillantások. A Jóbarátokban pedig legalább három olyan véletlen villantást is regisztráltak, amikor Jennifer Aniston alsóneműje egy pillanatra kilátszódott. A Youtube-ra például feltöltötték azt, amikor Rachel hosszú ideig ölelkezik Ross-szal, de azt is, amikor Joey hátáról leugrova villan ki véletlen Rachel bugyija.

A 9Gag-re pedig egy másik ilyen jelenet került fel, amelyet a filmből vágtak ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás