promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
30 év után a két testvér totál lesokkolt, amikor az interneten meglátták saját magukat, akik igazából nem is ők voltak
Borítókép:  Profimedia - Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiderült, hogy az ikertestvérek nem is ikertestvérek, és akkor jött a második csavar.

Szinte hihetetlen, hogy két ikertestvér harminc év után rájön, hogy nem is ikertestvérek, de ami utána jött csavar a történetben, az teszi teljesen egyedülállóvá az ő sztorijukat. A történet Bogotában esett meg, Kolumbia fővárosában. Jorge és Carlos ikrek voltak, ám valahogy mindig is érezték, hogy valami nem stimmel. Szinte egyáltalán nem is hasonlítottak egymásra, kettőjük közül Carlos volt a szótlanabb, akinek egész más testalkata is volt, mint testvérének, aki sokkal magasabb is volt nála.

Aztán 2014-ben fenekestül felfordult az "ikrek" élete. Jorge Enrique Bernal Castro-t az egyik nap izgatottan hívta az egyik barátja, hogy találkozott egy megszólalásig rá hasonlító emberrel, aki szintén Bogotában él és dolgozik, csak éppen hentesként, Jorge azonban csak nevetett, nem hitte el, hogy ilyen megtörténhet.

Ám amikor az említett illető közösségi oldalát nézegette, szinte teljesen lesokkolt, mivel a képek között kutakodva észrevette a teljes hasonlóságot közte és saját maga között, mintha magát látta volna egy tükörben, ám az egyik képen hirtelen felismerte addig ikertestvérének gondolt testvére hasonmását is.

A sztori innen kezdve majdnem világos volt, aztán teljesen az lett, amikor kiderült, hogy ugyanabban a kórházban jöttek a világra. A két testvérpár egy-egy tagját elcserélték az intézményben, így jöhetett létre ez a nagyon furcsa véletlen.

Az ikerpárok később találkoztak is, bár az első nagy találkozás nem volt zökkenőmentes, mivel Carlos attól félt, hogy igazi ikertestvére nem éppen olyan ember lesz, mint akire számít. Később azonban a félelmek ellenére megtörtént a nagy egymásratalálás, és a testvérpárok vér szerinti szüleiket is megismerték. Az egyedülálló sztoriból több könyv is született az évek során.

(via New York Times)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás