promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erdélyi Mónika wc-s néni lett Nyíregyházán
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Erdélyi Mónika új munkát vállalt be a Nyíregyházi Állatkertben, amiről először a Szerencsekerék-ben beszélt.

A Szerencsekerék keddi adásában Erdélyi Mónika volt a sztárvendég, aki először a műsorban beszélt az "új munkájáról". Mónika amellett, hogy televíziós műsorvezető és tartalomgyártó, közgazdászként tanult, de volt már párterapeuta, és wc-s néni is.

Mónika a Nyíregyházi Állatkertben járt, amikor lemerült a telefonja, de sehova se tudott bekéredzkedni, hogy feltölthesse azt, így aztán kénytelen volt a nyilvános wc-be bemenni, hogy életet leheljen a készülékébe. Miközben az ajtóban állt és várakozott, az állatkert látogatói mind tőle kérdezték meg, hogy fizetni kell-e a wc használatáért, így aztán egy napig megtapasztalhatta, milyen wc-s néniként dolgozni.

Mónika a műsor alatt számos tárgynyereményt gyűjtött be, hazavihetett egy biciklire szerelhető navigációs készüléket, egy snowboardot, valamint egy okostelevíziót is, és nem sokon múlt, hogy pénzt is nyerjen, de a végjáték feladványa alaposan kifogott rajta.

Pedig Mónika nagyon jó betűket mondott, így aztán szinte alig volt üres rubrika a feladványban, és a témakör is elég egyértelművé tette a helyes megfejtést, a műsorvezető azonban annyira leblokkolt, hogy nem tudta kitalálni a választ.

A nézők azonnal véleményezték a játékban történeteket a műsor közösségi oldalain.

„Mint oly sokszor, ismét bebizonyította, hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban”

„Tudja a megfejtést, pörget 250ezret, majd mond egy olyan mássalhangzót amiből egy van benne, pedig még tudott volna olyat amiből kettő... Ezek után nem csodálom, hogy a döntő játékot nem tudta megfejteni úgy, hogy gyakorlatilag ki volt írva és fel kellett volna csak olvasni”

„Ennyi betűből és nem találta ki! Teljesen leblokkolt!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás