promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Korhatáros fotót posztolt Sylvester Stallone 23 éves lánya, azonnal felrobbant az internet
Borítókép:  Doug Peters/EMPICS/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sistine Rose Stallone a színész középső lánya.

Szinte hihetetlen lehet, hogy Sylvester Stallone, a keménykező, de jőszívű Rocky Balboa, a Rambo-filmek kigyúrt sztárja, aki a Feláldozhatók sorozatban is keményen lép fel a legtöbb szituációban, a világ egyik legkedvesebb lányos apukája lett, a három lánya egyszerűen odáig vannak érte, a közös fotók pedig úgy hatnak, mintha a keménykezű macsó sosem forgatta volna le a világ legjobb akciófilmjeit.

A legendának Jennifer Flavintól született három gyönyörű lánya, Scarlet Rose Stallone, Sophia Rose Stallone és Sistine Rose Stallone. A lányok pedig nemrégiben elindítottak egy Youtube-csatornát is, ahova sztárokat hívnak meg, és akikkel nagyon könnyed témákról bezsélgetnek, természetesen az első meghívottak között ott volt a kedves papa, Sylvester Stallone is.

A The UNWAXED Podcast műsorát amúgy Sistine és Sophia vezeti.

Sistine Stallone 1998. június 27-én született, modell és színésznő, aki már több hollywoodi produkcióban is szerepelt már. És persze testvérével közösen yuotubeberkednek is. Már 2016-ban elkezdett modelkedni, később például az Elle Russia címlapján is szerepelt. Ha pedig filmben is szeretnétek megcsodálni az alakítását, akkor a 47 méter mélyen című túlélőhorror második részébe kell belekukkantanotok.

Sistine Stallonet persze az Instagram-oldalán is követhetitek, ahová gyakran posztol szexi képeket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás