Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Korhatáros fotót posztolt Sylvester Stallone 23 éves lánya, azonnal felrobbant az internet

Korhatáros fotót posztolt Sylvester Stallone 23 éves lánya, azonnal felrobbant az internet

Színes

Korhatáros fotót posztolt Sylvester Stallone 23 éves lánya, azonnal felrobbant az internet

Színes

Promotions 19:38

Sistine Rose Stallone a színész középső lánya.

Szinte hihetetlen lehet, hogy Sylvester Stallone, a keménykező, de jőszívű Rocky Balboa, a Rambo-filmek kigyúrt sztárja, aki a Feláldozhatók sorozatban is keményen lép fel a legtöbb szituációban, a világ egyik legkedvesebb lányos apukája lett, a három lánya egyszerűen odáig vannak érte, a közös fotók pedig úgy hatnak, mintha a keménykezű macsó sosem forgatta volna le a világ legjobb akciófilmjeit.

A legendának Jennifer Flavintól született három gyönyörű lánya, Scarlet Rose Stallone, Sophia Rose Stallone és Sistine Rose Stallone. A lányok pedig nemrégiben elindítottak egy Youtube-csatornát is, ahova sztárokat hívnak meg, és akikkel nagyon könnyed témákról bezsélgetnek, természetesen az első meghívottak között ott volt a kedves papa, Sylvester Stallone is.

A The UNWAXED Podcast műsorát amúgy Sistine és Sophia vezeti.

Sistine Stallone 1998. június 27-én született, modell és színésznő, aki már több hollywoodi produkcióban is szerepelt már. És persze testvérével közösen yuotubeberkednek is. Már 2016-ban elkezdett modelkedni, később például az Elle Russia címlapján is szerepelt. Ha pedig filmben is szeretnétek megcsodálni az alakítását, akkor a 47 méter mélyen című túlélőhorror második részébe kell belekukkantanotok.

Sistine Stallonet persze az Instagram-oldalán is követhetitek, ahová gyakran posztol szexi képeket:

Borítókép: Doug Peters/EMPICS/Profimedia