promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott Lagzi Lajcsi – most mindent bevallott a mulatós zenész
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Na, nem megint közműlopásárt bukott le, hanem kiderült, hogy új hölgy van Lagzi Lajcsi életében.

Galambos Lajos, vagy sokaknak csak Lagzi Lajcsi, január végén 24 év után elvált a feleségétől. A zenész és Boglárka az elég sokáig húzódó víz-, gáz- és áramlopási ügyre ment rá.

Lajcsi a 2017-ben született vádirat szerint összesen legalább 30 millió forint értékben lopott áramot, 4,7 millió forint értékben földgázt, 16 millió forint értékben pedig vezetékes vizet. Anno Galambos Lajos felesége is vádlott volt, de őt felmentették.

A Dáridó egykori sztárja már tavaly bejelentette, hogy a kapcsolata a feleségével nem bírta ki ezt az ügyet. Akkor azt mondta, hogy nincsen köztük harag, és a három közös gyerekük miatt mindenképpen tartani fogják a kapcsolatot. Úgy néz ki a barátság még most is meg tudott maradni köztük.

A válás teljesen simán ment, mivel Galambos Lajos és Boglárka mindenben meg tudtak egyezni, így nem volt semmiben vita köztük. A zenész számára nagyon fontos a család, így a karácsonyt is együtt töltötték a nehéz helyzet ellenére.

Lajcsit sokszor keresték, de nem igazán akart mesélni a válásáról. Talán majd egyszer a jövőben erre sor kerül.

Úgy néz ki azonban, hogy Lajcsi tovább tudott lépni, és van egy új szerelem az életében – erről nagyon sejtelmesen beszélt.

„Az az igazság, hogy nyitott vagyok egy új szerelemre, és van is a környezetemben olyan, akivel el tudom képzelni, hogy hosszú távon egy párt alkossunk. (…)Nem vagyok egy egyszerű eset. Folyamatosan dolgozom, hétvégén fellépni járok, a vasárnap pedig szigorúan a gyermekeimé. Ráadásul az ő áldásuk is kell, ha párválasztásról van szó”

- mesélte a Blikknek Lajcsi, aki hozzátette, hogy újra boldog.

A mulatós zenész innentől Budapesten fog élni, legalábbis itt lesz a családnak a székhelye. Budán vett egy társasházat, ahol a gyerekei is a közelben lesznek. Akármi is van az életükben, vasárnap mindig együtt ebédelnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás