promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna még a hatalmas melleit is bedobta, hogy mindenki rá figyeljen - Sikerrel járt
Borítókép:  youtube.com/KELEMEN ANNA OFFICIAL (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csipkés fehérneműbe bújt Annácska, és azt javasolta mindenkinek, hogy inkább fókuszáljunk rá.

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni az egykori Playmate-et, Kelemen Annát, hiszen a régebben felnőtt filmekben is szereplő híresség már hosszú évek óta meghatározó karaktere a magyar közéletnek – köszönhető ez az érdekes gondolatainak, na meg persze a tökéletes testének, amit szinte sose fél megmutatni a világnak, és ennek rengetegen örülnek.

Annácska kifejezetten aktív a lassan 90 ezer követővel rendelkező Instagram oldalán, ráadásul nemrég egy újabb csemegével ajándékozta meg a hódolóit, ugyanis kirakott magáról egy fotót, amin elképesztően vadító fekete, csipkés fehérnemű van rajta, meg egy magassarkú csizma – közben pedig a csodás melleit is megcsodálhatjuk egy gigantikus dekoltázzsal megfűszerezve.

„PUFF… Na,ki és mire asszociál ma erre a szóra? Ugye,nem is olyan könnyű! Biztos pontnak fokuszáljatok rám abból baj nem lehet”

– írta pajkosan Kelemen Anna a legújabb képéhez.

Akármire is gondol az ember a puff szó hallatán, az biztos, hogy Annácskának igaza van, és tényleg mindenki jobban jár, ha inkább rá figyel, és legalább egy időre elfelejti a hétköznapok gondjait, amíg átadja magát az ellenállhatatlan vonzerejének – íme Kelemen Anna tűzforró fotója, amitől mindenkinek le fog esni az álla:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás