promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi olyan videót rakott ki, amitől még Shane Tusup is meghatódott
Borítókép:  RTL Klub (via nlc.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi nem akármilyen születésnapi ajándékkal készült a szerelmének, Shane Tusupnak.

Pár hónappal ezelőtt még a fél ország azt találgatta, hogy vajon kivel jön össze az RTL Klub sztárja, Szabó Zsófi. Egy ideig úgy tűnt, hogy Fluor Tomi lesz a befutó, majd a külvilág számára hirtelen a semmiből megjelent Hosszú Katinka exférje, a híres edző, Shane Tusup, aki végül elnyerte a műsorvezető/színésző szívét, és azóta is együtt vannak, nagy boldogságban.

Ma van Shane Tusup 34. születésnapja, amiről természetesen a jelenleg betegeskedő Szabó Zsófi is megemlékezett a közösségi oldalán egy szívhez szóló üzenettel, ami valóban elég meghatóra sikerült.

„Kedves Shane! Tudom, hogy ez nem az én napom, de amióta Veled vagyok minden nap mosolyogva ébredek. Szeretem, hogy vicces vagy. Hatalmas a szíved és legfontosabb számodra a családunk. Remélem vissza tudom neked adni mindazt a jót amit tőled kapok! Boldog Születésnapot!”

– írta Szabó Zsófi, aki egy közös képekkel teli videót is mellékelt a szerelmes sorokhoz.

Shane Tusup egy Insta Storyban elárulta, hogy vissza kellett tartania a könnyeit, amikor először meglátta a szerelme ajándékát – majd kommentben is reagált rá, és még a házasságot is emlegette, szóval ezek alapján tényleg nagyon boldogok együtt, és valóban megtalálták egymásban az igazit:

„Nagyon köszönöm baby! A videó teljesen elképesztő. És hihetetlen minden egyes nap együtt! Annyira szerencsés ember vagyok, hogy egy ennyire elképesztő nő van az életemben! Alig várom, hogy összeházasodjunk, és végre a feleségemnek hívhassalak! Örökkön-örökké szeretni foglak!”

Itt lehet megnézni Szabó Zsófi videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás