promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lola tiniként futott be, ma pedig már bombázó nő lett belőle
Borítókép:  Light Media - Gold Records
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlen, hogy Lola mennyire csinos. Kimondhatjuk, hogy jót tettek neki az évek.

Anno Lolaként ismerte meg őt egész Magyarország, és sokan nem tudják, hogy az igazi keresztneve Judit. Hatvan városában született, kicsi kora óta érdekelte a zenélés. Ez is az oka annak, hogy elég hamar be tudott futni.

Érdekesség, hogy nem hazánkban, hanem 1996-ban Lengyelországban lépett fel először közönség előtt egy nemzetközi gyermekfesztiválon. Ügyesen helytállt, mivel a kategóriájában második lett.

Lola első lemeze 2006 márciusában jelent meg Álomtánc címmel. Valószínűleg sokan emlékeznek az egyik legnépszerűbb dalára, mivel a „Hallja meg a világ” elég sokszor lement az akkori zenecsatornán.

Az énekesnő igyekszik a médiában is megállni a helyét. Most a SzerencseSzombatnak a műsorvezetője. Múltkor Lola feltűnt a Csináljuk a fesztivált című műsorban Ecküvel együtt. A „Ha lemegy a nap“ Tunyogi Orsi első nagylemeze volt. Az album címadó dala az 1997-es év egyik legsikeresebb dala lett. Igazi nosztalgiahullám volt ez a javából.

Lolát tiniként ismerte meg az ország, de már 33 éves, és kimondhatjuk, hogy jót tett neki a kor. Most szingli, és várja, hogy rátaláljon az igazi, akivel végre bele tudna vágni a családalapításba.

„Nem könnyű velem egy férfinak, mert olyan az életem, amit kevesen tudnak tolerálni. A tévézés mellett nyáron rengeteg fellépés, koncert van, és a hétvége többnyire munkával telik, vagy épp klipforgatással. Biztos, hogy egy mentálisan erős ember való mellém, aki rendben van magával, akit nem bizonytalanítok el, és aki mellett nő maradhatok”

– idézte a Velvet Lolát, akivel a Story magazin interjúzott.

Az énekesnő persze nem zárkózik el semmitől. Próbál ismerkedni, randizgatni, és hát legbelül érezni fogja, hogy ki mellett kell lehorgonyoznia. Tapasztalatot már szerzett, és továbbra is hisz a szerelemben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás