promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így töltötte a húsvétot Rúzsa Magdi a hármas ikrekkel – közben nagy dobásra készül az énekesnő
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rúzsa Magdi anyaként úgy akarja kihozni magából a maximumot, hogy közben a színpadot se hanyagolja el.

Februárban óriási változás jött Rúzsa Magdi, valamint a férje, Simon Vilmos életébe, mivel megszülettek a páros hármas ikrei. Az énekesnő még terhesen is leforgatott egy klipet, de aztán óvatosságból tavaly decemberben befeküdt a kórházba, hogy ha esetleg valami komplikáció lépne fel, akkor az orvosok azonnal tudjanak rá reagálni.

Hála égnek Zalán, Keve és Lujza teljesen egészségesen jöttek a világra. Rúzsa Magdi utána még 20 napot töltött a kórházban a csöppségekkel, majd hazamehetett.

Szép lassan kezdik kitapasztalni, hogy milyen az élet három babával, de hát mindenki sejtheti, hogy egyáltalán nem könnyű. Nemrég Magdi a Mercedes autógyártótól és a JP Autócentrumtól kapott ajándékba egy kisbuszt, hogy kicsivel könnyebb legyen a közlekedés.

Sok rajongó tudja, hogy Magdi mélyen vallásos, szóval húsvétkor a picikkel együtt mentek el a templomba.

„Ők is jöttek velünk. Hálát is adtunk, hogy meghallgattatott a kérésünk és mindenki egészséges”

- írta a fotójához az énekesnő.

A kreativitás a nagy fáradtság mellett sem tud megszűnni, és Rúzsa Magdi az anyaság mellett már az új szerzeményein dolgozik otthon, és hamarosan a rajongók megkapják az új albumot is. A lemez címadó dala, a Papírsárkány kedden este 19 órakor debütál. Ha azután kattintotok a cikkünkre, akkor már láthatjátok is.

Nehéz lesz összeegyeztetni az új életével, de Rúzsa Magdi vissza fog térni a koncertezéshez is, mivel az új albumot azért szeretné nagyközönség előtt is előadni.

„Most a férjemmel teljesen fordítva dolgozunk, szinte fordított a bioritmusunk is. Általában ő viszi az éjszakákat és a hétvégéket tudja majd vinni nyáron, én meg ugye a nappalokat és a hétköznapokat. Úgy raktuk össze az idei koncertnaptárt, hogy azért szépen lassan fog majd beindulni és azért én még nagyon sok időt tudok a gyerekekkel lenni. Ez most nagyon fontos”

- nyilatkozta az énekesnő a TV2 műsorában.

Most már nagycsaládként igyekeznek átjutni minden akadályon. Kimondhatjuk, hogy Rúzsa Magdi talán még sosem volt boldogabb.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás