promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Playboy-modell szeretkezett a tengerparton, miközben Krausz Gábor elmenekült otthonról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezek voltak olvasóink kedvenc cikkei a héten!

Hírösszefoglalónkból kiderül, hogy ezen a héten Krausz Gábor menekülése, Jakupcsek Gabriella óriási bakija, néhány topmodell nyilvános szeretkezése, Meghan Markle újabb alattomos húzása, egy elképesztő történelmi lelet, valamint egy ingyenes programba épített számítógépes vírus érdekelte leginkább olvasóinkat.

 

Tóth Gabi férje, Krausz Gábor a Szerencsekerék versenyzőjeként osztott meg érdekes információkat Kasza Tibi műsorvezetővel, és persze a nézőkkel. A sztárséf bevallotta azt is, hogy jól esett egy kicsit eljönnie otthonról, hiszen nagyon nehéz időszakon mennek keresztül a feleségével és a kétéves kislányukkal.

Elképesztő dolog bukkant elő a magyar-szlovák határon a föld alól, amely egy ottani település történetével is kapcsolatban áll. A fantasztikus lelet a második világháború idején tűnt el, ezért keltett most szenzációt az előkerülése.

Nagy olvasottságot hozott ezen a héten a Szerencsekerék, hiszen a műsorban sztárvendégként megjelenő Jakupcsek Gabriella viselkedésén is alaposan felháborodtak olvasóink. Nagyjából 30 éve nem fordult elő olyan baki, amelyet most a rutinos tévés is elkövetett.

Aki a tengerparton szeretkezik, az ne csodálkozzon, ha rajtakapják a szemfüles fotósok. Heidi Klum és Ellie Goulding is elkövette ezt az óriási malőrt, így kézenfekvő volt, hogy galériát állítsunk össze a pikáns történésekről.

[[g1]]

Tüske a köröm alatt a brit királyi család számára Meghan Markle, aki alaposan felkavarta az állóvizet az utóbbi években. A hercegné most is tett egy váratlan bejelentést, ami óriási pofont jelentett a férjét gyászoló Erzsébet királynő számára.

Nem elég a lecsengőben lévő koronavírus-járvány és a változatlan hevességgel dúló orosz-ukrán háború, az embereknek most még az alattomos hackerek buherálásaival is meg kell szenvedniük. Kiderült, hogy beépített vírus található egy ingyenes programban, amelyet Magyarországon is rengetegen használnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás