promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erre nem számítottunk tőle - Tóth Andi egészen új arcát mutatta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meglepő külsővel jelent meg a premieren.

Április 14-én került a hazai mozikba a Legendás állatok: Dumbledore titkai című film az InterCom forgalmazásában. A premieren pedig Tóth Andi is tiszteletét tette. A vadóc stílusúról ismert énekesnő most egy meglepőt húzott, smink nélkül jelent meg nyilvánosan.

Sokak kedvence általában arról ismert, hogy feltűnő külsővel jelenik meg, most, magához képest, igazán visszafogottan indult a moziba. Persze, a követői az Instagram oldalán láthatták már többször smink nélkül, de nyilvános eseményeken nem szokott ennyire természetes, sminktelen arccal megjelenni.

​Forrás: Profimedia

Tóth Andi még egy szempillaspirált sem rakott fel, ami a legkevesebbet sminkelő nők között is alaplépés szokott lenni, sőt a haja is kócosan volt belőve, mintha nem rég kelt volna ki az ágyából.

Korábban így nyilatkozott a sminkhasználatról, ami mint elmondta, nagyban függ a hangulatától:

„Nagyon attól függ, milyen lábbal kelek. A fejemre mindig rá van írva minden. Ha natúr a sminkem, akkor az általában azt jelenti, Andi jól van. Ha látod, hogy sötét száj, fekete szem, kontúr, szemöldök van, akkor valószínűleg pipa vagyok, bántottak vagy dühöngök. Akkor mindenki hagyjon békén.”

Ezek szerint a Harry Potter előzményfilm premierjén nagyon jó kedve lehetett Andinak, aminek csak örülni tudunk.

Forrás: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás