promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Krisztián perverz bohócként járatta le magát a Szerencsekerékben
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nézők teljesen felháborodtak, hogy ez lemehetett a tévében.​

Alig néhány napja indult el a Szerencsekerék 2. évada a TV2-n, máris rohamosan süllyed a műsor minőségi és erkölcsi szintje. A szerdai adásban Jakupcsek Gabriella vívta ki a nézők ellenszenvét megdöbbentően bizarr játékstílusával, de közel sem volt annyira polgárpukkasztó, mint Zámbó Krisztián perverz bohóckodása.

Az énekes már a belépőjével mindent megtett azért, hogy rá szegeződjön minden tekintet a stúdióban, de az egész játék alatt úgy viselkedett, mint egy feltűnősködő páva. Igaz, a készítők elvárják a sztárvendégektől, hogy szórakoztassák a nézőket, de valószínűleg senki sem számított arra a stábban, hogy Zámbó Krisztián nem csak saját magát, de az egész Szerencsekereket le fogja járatni.

Amellett, hogy Krisztián imádta saját magát ünnepeltetni, intim kapcsolatba lépett a kerékkel, és volt egy bizonyos pont, amikor még a Szerencselány, Sydney van den Bosch is elborzadt attól, amit az énekes művelt.

Később az egyik fordulóban Krisztián annyira dühös lett egy kipörgetett csőd miatt, hogy elkezdett hangosan káromkodni, majd sértődött kisgyerek módjára körbeaggatta magát a játékosoknak kikészített fejhallgatókkal.

Bár eleinte úgy tűnt, hogy egy fillért nem tud majd gyűjteni, mégis Krisztián jutott be a végjátékba, de végül pénznyeremény nélkül távozott.

A Szerencsekerék nézőit mélységesen felháborította, ahogy Zámbó Krisztián viselkedett a műsorban. A dühös reakciókból most megmutatunk néhányat:

„Kritikán aluli a mai viselkedése. Nem humoros. Túl sok az ember”

„Zámbó Krisztiánt kitiltanám a médiából..se IQ,se hang”

„Egy feltünési viszketegséges tehetségtelen díszgyökér, győzikéhez tudnám hasonlítani, szégyen, hogy ilyen emberek megélnek ma Magyarországon, és nem is akárhogy”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás