promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a kommunikáció hiánya végzetes lehet a hosszú hétvége kezdetén
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fontos döntéseket hozhat a csillagjegyed, de az a legfontosabb, hogy megpróbáld kikapcsolni az agyad. Nem is kell jobb alkalom ahhoz, hogy meglepd valamivel a környezetedet. Lássuk, hogy mire kell figyelned a hosszú hétvége elején!

Kos (március 21. - április 20.)

Most nem szabad, hogy más emberek befolyásolják a döntéseidet. Jók a meglátásaid, előtérbe kerülhet a kreatív éned is, szóval ne hagyd magad. Ezen a hosszú hétvégén mindenképpen extra időt kell szánnod a pihenésre. Ha muszáj dolgoznod, akkor tedd szebbé valahogy az estédet. Ha úgy érzed fogy körülötted a levegő, akkor a barátaid a legalkalmasabbak arra, hogy megnyugtassanak.

Bika (április 21. - május 20.)

Feszültnek érezheted magad néhány dolog miatt. Főleg az boríthat ki, ha figyelmen kívül hagyják az érzéseidet. Ne nyílj meg olyan embernek, akit nem érdekelsz, vagy csak ki akar használni. Előtérbe kerülhet az érzékeny és gondoskodó éned. Ha van párod, akkor romantikus estét tölthettek el együtt. Azt se félj kimondani, ha egy kis magányra vágysz a feltöltődéshez.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem szabad olyan dolgokon rágódnod, amit nem tudsz megoldani. Ha nem égetően fontos, akkor tedd át őket a hosszú hétvége utánra. Igyekezz sok időt tölteni a családoddal és a barátaiddal. Az a legjobb, ha ki tudsz mozdulni picit. Az energiáid végesek, szóval okosan oszd be őket. Vedd elő azt a hobbidat, ami teljesen ki tud kapcsolni.

Rák (június 22. - július 22.)

Hiába érkezett el a hosszú hétvége és volt sok dolgod, hála égnek nem merültél le teljesen. A bolygók sok energiát tudnak számodra biztosítani – ezeket semmiképpen ne pazarold el valami jelentéktelen dologra. Lehet nem fogod megkapni azt a figyelmet, amit igényelsz, de nagyon jól el tudsz lenni a saját világodban. Legyél önmagad, és legyél boldog.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A mai egy csodálatosan eredményes nap lehet számodra, ha megtanulod, hogyan kell kompromisszumot kötni. Ne csak olyan dolgokkal foglalkozz a hosszú hétvégén, amik neked kedveznek. Olykor rád törhetnek érzelmi viharok, amik konfliktusokat eredményezhetnek. Ezek könnyen elkerülhetőek, ha először magadban átgondolsz mindent.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma az érzéseid kontrollálásával és stabilizálásával kezelheted a felmerülő nehezebb gondokat. Jobb, ha türelmesen akarsz megoldani mindent, és nem kapkodással. Érzékenyebb lehetsz ma a kelleténél, és ne vegyél magadra minden kritikát. Próbálj meg lazítani, és iktass be olyan programit is, amikor ki tudsz mozdulni a négy fal közül.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elég sok harcod lehetett a héten, és épp itt lenne az ideje megpihenni. Persze még úgy érezheted, hogy van néhány kérdés a fejedben, amit nem tudtál helyre tenni. Talán ezekkel most már csak a következő héten kellene foglalkoznod. A legfontosabb, hogy nagyobb egyensúlyt teremts az életedben, és ebbe férjen bele az, hogy magadra is áldozol időt.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ez egy nagyszerű nap lehet a számodra. Könnyed az aurád, és úgy néz ki a felmerülő problémák se tudnak rajtad kifogni. Pozitív a kisugárzásod, és a jókedvedet át tudod adni a környezetednek is. Ne engedd senkinek, hogy elrontsa a hangulatodat. A napos személyiséged vonzza a szórakozást és a jó szerencsét, amelyet minden bizonnyal meg is érdemelsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Lehet nem fog rád nagy figyelem összpontosulni a hosszú hétvégén. Ne érezd magad becsapottnak, és ne legyél ingerlékeny, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy elvárnád. Minél jobban bosszankodsz, annál inkább elűzöd az embereket magad mellől ahelyett, hogy magadhoz vonzanád őket. Igyekezz kompromisszumokat kötni, és akkor minden rendben lesz.

Bak (december 22. - január 20.)

Előfordulhat, hogy már a hosszú hétvége elején akadályokba fogsz ütközni. Elő kell venned a kreativitásodat, hogy a céljaid közelebb kerüljenek hozzád. A legfontosabb az, hogy bármi gond is gördül eléd, ne ess pánikba. Nem mindenkitől fogod megkapni a támogatást. Figyelj, mert lehet valaki pont ellened fog dolgozni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Végre teljesen magabiztosnak érzed magadat. Az emberek is észreveszik, ahogy békés nyugalmat sugárzol. Képes vagy arra jelenleg, hogy megfékezd a konfliktusokat még a kirobbanásuk előtt. Ha úgy érzed valamelyik csalástagod, vagy barátod rossz úton jár, akkor mindenképpen figyelmeztesd. A szerénységedet tartsd meg.

Halak (február 20. - március 20.)

Összejövetelt szervezel a hosszú hétvégén? Akkor bizony figyelj oda, mert kicsúszhat a kezedből az irányítás. Talán jobb, ha te rendezkedsz mindenben. Ha van még munkád, akkor ne kezdj el álmodozni közben, hanem koncentrálj arra. A gondok igazából csak még koncentráltabbá tudnak tenni, így hamar át tudsz rajtuk lendülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás