promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így reagáltak Bruce Willis visszavonulására a hollywoodi sztárok
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem csupán a rajongói, hanem kollégái is nagyon sajnálják, hogy Bruce Willis egészségügyi okokra hivatkozva visszavonul.

Szinte az egész világot megrázta a hír, hogy 67 évesen visszavonul a filmkészítéstől a legendás Bruce Willis, miután egy agyi betegséggel, afáziával diagnosztizálták. A Die Hard-széria és még megannyi remek film sztárját Hollywoodban is rengetegen szerették, éppen ezért számtalan híresség üzent neki az utóbbi napokban.

„Bruce és én akkor lettünk jó barátok, mikor együtt szerepeltünk két hatalmas sikerben, a Ponyvaregényben és a Nicsak, ki beszél!-ben. Évekkel később azt mondta nekem, hogy »John, csak szeretném, hogy tudd, amikor valami jó dolog történik veled, úgy érzem, hogy az nekem is jó«. Ennyire nagylelkű ő. Szeretlek Bruce”

írta John Travolta.

A Hatodik érzék gyereksztárja, Haley Joel Osment azt írta egy hosszabb bejegyzésben, hogy nagyon tiszteli Bruce Willist és felnéz rá, hiszen ő egy igazi legenda – éppen ezért olyan hálás, hogy együtt dolgozhattak.

„Az összes szeretetem és tiszteletem a nagy tesómé, Bruce Willisé. Tudom, hogy a csodálatos családja támogatással és erővel veszi őt körül. Ő örökké az a hős marad, aki a falomon lévő posztereken volt gyerekkoromban”

reagált a hírre M. Night Shyamalan, a Hatodik érzék és a Sebezhetetlen zseniális rendezője.

Bruce Willis annak idején nagy balhéba keveredett a Két kopper rendezőjével, Kevin Smith-szel, aki a film elkészítése után az egész világnak elmondta, hogy szerinte a világsztár egy igazi s*ggfej – de most még ő is billentyűzetet ragadott, hogy elnézést kérjen tőle és az egész családjától, illetve elmondja, hogy mennyire sajnálja a színészt.

Sylvester Stallone pedig így fogadta a szomorú hírt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás