promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Köszönöm az egész életen át tartó nevetéseket” - Gyászol Mark Hamill és egész Hollywood, legendás komikus halt meg
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Luke Skywalkerként ismert Mark Hamill nyilvánosan búcsúzott el minden idők egyik legkarakteresebb humoristájától.

Tegnap nagyon elszomorította az embereket, mikor kiderült, hogy 67 évesen, hosszan tartó betegség következtében meghalt a híres komikus, Gilbert Gottfried, akinek a legsikeresebb szerepe Jago volt a Disney Aladdin című klasszikus meséjében.

A magyar közönség leginkább a Talpig zűrben filmekből, illetve a Beverly Hills-i zsaru 2-ből ismerhette őt, de Amerikában igazi legendának számított az egyedi, vicces hangjával és persze a félelmet nem ismerő humorával.

Jelenleg egész Hollywood Gilbert Gottfriedet gyászolja, hiszen hatalmas űrt hagyott maga után – többek között Conan O'Brien, Jason Alexander, az Oscar-díjas Marlee Matlin, a Family Guy kitalálója, Seth MacFarlane, a Star Trek sztárja, George Takei és Bill Burr is megemlékeztek róla az oldalaikon.

„Ő egy sajátos hang volt a komédiában, és ez több szempontból is igaz. Kiszámíthatatlan, egyedi, vicces és pótolhatatlan. Uram, köszönöm az egész életen át tartó nevetéseket”

– búcsúzott Gilbert Gottfriedtől a Star Wars filmekből ismert Mark Hamill.

Gilbert Gottfried a színpadon sokszor harsány és durva volt, de mindig meg tudta nevettetni az embereket a bevállalós poénjaival, éppen ezért szerették őt olyan sokan – civilben pedig egy kedves, jólelkű személyt ismertek meg benne a barátai és a családja, akiknek nagyon hiányzik a humorista.

Itt lehet megtekinteni a család szomorú bejelentését Gilbert Gottfried haláláról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás