promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Izgatóan néz ki fürdőruhában a legutóbbi Balaton szépe – már a télen nekivetkőzött
Borítókép:  Miss Balaton / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Két év szünet után ismét megrendezik a népszerű szépségversenyt.

Idén végre visszatér a Miss Balaton szépségverseny, amely az utóbbi két évben elmaradt a koronavírus-járvány miatt. A megmérettetés legutóbbi (2019-es) győztese, Balogh Eleni így lényegében három évig az érdeklődés középpontjában maradt, ő pedig nem vált méltatlanná a megtisztelő címre.

A 22 éves lány fantasztikus formában van az Instagramra kitett fotói tanúsága alapján, és a rengeteg munka, szereplés mellett március közepén még arra is maradt ideje, hogy a barátjával elruccanjon a mesés Dubajba.

Eleni persze ott sem öltözött túl a lubickolásokhoz, de már előtte is részt vett pár (nálunk téli) fotózáson, ahol csábító és szexi fürdőruhákban mutathatta meg csodálatos testét. A szőkeség néhány képen a kedvenc „kollégájával”, Lilivel szerepel, akivel együtt fotóztak be egy 2022-es fürdőruha-kollekciót.

2022-ben végre a szépségkirálynői koronája is új gazdára lel, hiszen augusztusban ismét megrendezik – immár hetedik alkalommal – a Miss Balaton versenyt. A győztes egy mexikói álomútban, valamint egy kis piros autócsodában részesül, de természetesen komoly munkalehetőséghez is jut a divatiparban.

Nem semmi a megmérettetés stáblistája sem, hiszen a casting zsűricsapat elnöke Epres Panni, akinek a munkáját segíti Gelencsér Timi, Horváth Éva, Iszak Eszti, Horváth Cintia és Szabó Dóri. A jelentkezőket március 10. és április 30. között várják.

„Nagyon jó, hogy az elmúlt években is rendszeresen találkoztunk augusztusban, összegyűltünk a lányokkal, de bevallom, nekem már hiányzott az az izgalom, amit egy-egy verseny rejt magában. A casting után a zsűrifeladatom bár véget ér, de idén is én leszek a döntő műsorvezetője, és kommunikációs tanácsadóként, illetve mentorként is segítem a lányok útját a versenyben”

– nyilatkozta Iszak Eszti a likebalaton.hu oldalnak. A győztes lány fontos feladatai közé tartozik majd, hogy egy évig méltón képviselje a Balatont közéleti eseményeken, egész évben népszerűsítve azt. A döntőt augusztus 13-án rendezik meg Balatonfüreden.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás