promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kikerült az internetre a legrosszabb: Meghan Markle óriási bajban van?
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez egy nagyon fontos eredője a két pár közötti viszálynak.

Anno Meghan Markle és Harry herceg életében, illetve a brit királyi családdal, II. Erzsébettel és Károly herceggel való kapcsolatukban, valamint Meghan testvéreivel való viszonyában is mérföldkő volt a híres Oprah-interjú, amit a nyilvánosság és a sajtó azóta is elemezget, hiszen minden állításnak és mondatnak súlya volt a nagyhatású beszélgetésben.

Rengeteg viszály itt kezdődött, de legalábbis ekkor új töltetett kapott.

De volt egy olyan gúnyos megjegyzés is a beszélgetésben, amely annyira nem került a hírek fókuszába, mégis ettől eredeztethető a feltételezések szerint a két pár, Meghan Markle és Harry, valamint Vilmos és Katalin szembenállása. Vilmos ekkor teljesen kiakadhatott a sogórnőjére, hiszen Katalinról is rengeteget beszélt az interjúban, ám Vilmosnak az nem tetszett nagyon, hogy úgy beszélt feleségéről több százmillió ember előtt, hogy Katalin nem tudott védekezni.

Meghan Katalin kapcsán az interjúban felemlegette Katalin gúnynevét is, a "Wayti Kate"-t, amely a brit sajtótól kapott, amiért Vilmos sokat várt vele, hogy megkérje a kezét. Meghan szerint ez semmiség volt ahhoz képest, amit ő kapott akkor, amikor a királyi család tagja lett. Meghan szerint ezek pitiáner dolgok mindahhoz képest, amit neki kellett elviselnie.

Egyszerűen máshogy bántak velük.

Meghan arról is beszélt, hogy a sajtó csúsztatto vele kapcsolatban, és őt állították be rossznak egy bizonyos esetben, amikor azt írták róla, hogy megsíratta Katalint, mivel ez pont fordítva történt 2018-ban. Ám a címlapok őt hozták ki rossznak.

Tina Brown királyi életrajzíró szerint ez a pár mondat, ez a nyilatkozat volt az, ami miatt Vilmos megorrolt Meghan-ra és Harry-re, és az interjú óta nem is beszélnek sokat a testvérek.

Részlet az interjúból, amikor Katalin-ról beszél Meghan:

(via FemCafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás