promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajon Putyin vagy Zelenszkij szerelme vonzóbb nő?
Borítókép:  CNN
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden sikeres férfi mögött áll egy nő. Szerinted az orosz vagy az ukrán kormányfő szerelme csinosabb?

Az ukrán first lady

Volodimir Zelenszkij felesége, Olena 1978. február 6-án született. Építészetet tanult a Kryvyi Rih Nemzeti Egyetemen, és itt is ismerte meg a vele egyidős Zelenszkijt. Olena végül nem lett építész, hanem íróként és kreatív szakemberként dolgozott a férje produkciós cégében, a Kvartal 95-ben.

Olena és Volodimir 2003-ban házasodtak össze, majd 10 hónappal később megszületett első közös gyermekük, Alekszandra. Fiúgyermekük, Kiril csak 9 évvel később, 2013-ban látta meg a napvilágot.

Állítólag Zelenszkij még a feleségének sem árulta el, mikor elindult az elnökválasztáson, és bár az asszony nem örült a férje terveinek, mindenben támogatta őt. Olenáról köztudott, hogy egy visszafogott embertípus, sosem szeretett a középpontban lenni, viszont fontosnak tartja, hogy a fontos ügyek mellett kiálljon; az elmúlt években például a családon belüli erőszak ellen is küzdött.

Az olimpikon, aki elcsavarta Putyin fejét

Vlagyimir Putyin 1983-ban vette feleségül Ljudmilla Alekszandrovna Skrebnyevát, akitől két lánygyermeke született (Marija Putyina és Katyerina Putyina). Az orosz elnök 30 évig élt együtt a feleségével, 2013-ban aztán elváltak. Putyin akkor azt mondta, hogy addig nem fog újra megnősülni, amíg volt felesége nem köt újra házasságot. Bár mind ez idáig nem lehet biztosan tudni, hogy pontosan miért is ért véget Putyinék házassága, egyes pletykák szerint egy fiatal tornász csavarta el az orosz kormányfő fejét.

Alina Kabajeva amellett, hogy egy valóságos bombázó, olimpiai bajnok is. A gimnasztikázó a 2000-es Sidney-i olimpián bronzérmes lett, majd az azt követő athéni olimpián már aranyérmet szerzett.

Később Alina modell, majd parlamenti képviselő lett. Nevét akkor ismerte meg a világ, mikor felmerült, hogy az akkor sport- és ifjúsági ügyekkel foglalkozó képviselő tehet arról, hogy Putyinék házassága tönkrement. Az orosz sajtóban megjelentek olyan híresztelések is, miszerint az egykori sportoló ikreket szült az orosz elnöknek, és hamarosan össze is fognak házasodni. Ezt persze mindketten határozottan tagadják azóta is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás