promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián szomorú hírt közölt: komoly betegségben szenved, változtatnia kell az életén
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyarok millióit érintő népbetegség Berki Krisztiánt is elérte, de ő nem hagyja, hogy felülkerekedjen rajta.

Berki Krisztián az ország egyik legmegosztóbb embere, aki évek óta szinte folyamatosan botrányt botrányra halmoz. Elég csak a herevasalására, a büntetőfékezős ügyére, vagy a gyermeke születésének élő közvetítésére gondolnunk ahhoz, hogy tudjuk, miért vannak rá olyan sokan kiakadva.

Nemrég úgy tűnt, hogy a házassága is széthullott, de Mazsival végül rengeteg munka árán sikerült megmenteniük azt, miután Berki Krisztián rájött, hogy mindenképp változtatnia kell egyes dolgokon ahhoz, hogy igazán jó férj és édesapa legyen.

Berki Krisztián életébe nem csupán ez az elhatározás hozott változást az utóbbi időszakban, ugyanis

egy nemrég kirakott posztja alapján nemrég kiderült számára, hogy ő is a magyarok egyik legjellemzőbb népbetegségétől szenved, vagyis magas a vérnyomása.

A híresség elárulta, hogy szeretne a természetesség útján maradni, és egyelőre megpróbálja gyógyszer nélkül kezelni a magas vérnyomását, mivel nem akar akár élete végéig tablettákat szedni emiatt – inkább megelőzné az esetleges komolyabb gondokat azzal, hogy újra elkezd kardiózni, mivel rengeteg ismerősének segített már ez a módszer.

Berki Krisztián arra is felhívta a figyelmet, hogy a magas vérnyomás örökölhető, így nem meglepő, hogy nála is kijött, hiszen a szülei is ebben szenvednek – és valóban érdemes komolyan venni ezt a betegséget, mivel sokan „néma gyilkosnak” is nevezik a rengeteg negatív, életet rövidítő hatása miatt.

„Csak az életminőség számít a boldogság mellett”

– zárta gondolatait Berki Krisztián, akinek alább lehet megtekinteni a bejegyzését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás