promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demi Rose keblei és Nicole Scherzinger fedetlen feneke is lájkcunamit indítottak be a héten
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kim Kardashian közben megcsinálta az év villantását, Nicola Peltz képeivel pedig nosztalgiáztunk kicsit.

A címet az első válogatásnál rögtön helyesbítenünk kell, mivel a hét elején jelent meg az anyag. Brooklyn Beckham és Nicola Peltz végre szombat összeházasodtak, utóbbi már nem Brooklyn barátnője, hanem a felesége.

A partin olyan celebek jelentek meg, mint Eva Longoria, Serena Williams, vagy Gordon Ramsay. Nicola Peltz forró képei után Besenyei Bogi jött a sorban, aki bikinire vetkőzött.

Kim Kardashian tényleg kitette Instagramra az év egyik legfelkapottabb villantós képét. Olyan sztárokkal van egy fotón lenge öltözetben, mint Candice Swanepoel, Tyra Banks, Heidi Klum és Alessandra Ambrosio. Ettől valószínűleg még Kanye West is eldobta az agyát.

Rita Ora is megmutatta a rajongóinak a legújabb fürdőruháját, amiben nagyon szexi.

Most jöhet sokak nagy kedvence, Nicole Scherzinger, akinek most a feneke került reflektorfénybe. Továbbra is verhetetlen formában van Pussycat Dolls énekesnője. Forró képekkel vette le a lábukról a rajongókat Inna is. A 35 éves román származású énekesnőnek nem rég jelent meg az új albuma.

Jól zárulhat mindenki hete, ha megnézi Demi Rose milyen merész volt a francia Alpokban. Továbbra sem tudnak betelni a követők a melleivel. Ha kattintottak, találkozhattok a Jenna Lee nevezetű modellel is - volt olyan férfi, aki 1 milliód dollárt kínált, csak hogy ágyba bújjon vele.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás