promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: szomorú hírt közölt Sáfrány Emese, erre senki se számított
Borítókép:  youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sáfrány Emese a közösségi oldalán tudatta a követőivel a meglepő hírt.

Tavaly júniusban született meg Sáfrány Emese és Hornyák Ádám közös gyermeke, Nolen. Eddig úgy tűnt a külvilág számára, hogy nagyon boldogok együtt, és élvezik a családi életet, de most kiderült, hogy sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy tervezték, ugyanis az egykori felnőtt filmes most szomorú hírt közölt, amire senki se számított.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve…

Nem gondoltam volna, hogy előbb - utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mègpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből.

Valamiért így kellet alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben. Őszintén köszönöm neked ezt a közel 4 évet, a rengeteg nevetést, élményt, szenvedélyt, barátságot, a sok tanítást, amire melletted jöttem rá és természetesen fiunkat Nolent, hogy általad anya lehettem”

– írta Sáfrány Emese a közösségi oldalán.

Azt eddig még nem árulta el a pár, hogy pontosan mi vezetett a szakításhoz, és könnyen lehet, hogy ezt az információt örökre megtartják maguknak. Az viszont biztos, hogy sokak számára megnyugtató, hogy Sáfrány Emese és Hornyák Ádám most is a pici Nolent helyezik előtérbe, hogy a gyermekre semmiképp se legyen negatív hatással a szétválásuk.

Itt lehet megtekinteni Sáfrány Emese posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás