promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Franciska bevállalta: átlátszó felsőben mutatta meg az országnak a hatalmas melleit - Elképesztően néz ki a szexi fotón!
Borítókép:  youtube.com/Popa Fitness Team (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Franciska vadító képe olyan forró, hogy szinte már a képernyőn keresztül is megéget.

Szabó Franciskát a legtöbben a TV2 Exatlon Hungary című műsorának harmadik évadából ismerhetik, ahol a Bajnokok csapatát erősítette, de sajnos lesérült, ezért abba kellett hagynia a játékot. A kisportolt testű modellnek már több mint 60 ezer követője van Instagramon, akik mind azt várják, hogy mikor tesz ki magáról újabb dögös fotókat – most eljött a szerencsenapjuk.

Egy igazán bevállalós felvételt osztott meg a világgal Szabó Franciska, ugyanis a szuperszexi képen mindössze egy aprócska bugyi, illetve egy hálós, átlátszó felső van a hírességen, akinek így bárki megcsodálhatja a méretes kebleit – persze a mellbimbói ki vannak takarva, nehogy véletlenül megbüntesse őt az Instagram, mert az elég kellemetlen lenne.

Egyáltalán nem meglepő, hogy Szabó Franciska csábító posztjára csak úgy záporoztak a dicsérő, már-már kiéhezett hozzászólások, hiszen az egykori Exatlon Hungary versenyző valóban bomba formában van, így nehéz elmenni szó nélkül a szépsége mellett – ráadásul még Curtis is kedvelte a bejegyzést, szóval tényleg hatásos lett.

Itt lehet megnézni Szabó Franciska dögös képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás